Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Само што сакав да пишам што ќе ги запре во ПСЖ сега да го купат Халанд освен самиот тој?

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Копја укрштају Јунајтед и Сити, ај да видиме кај ќе заврши Роналдо :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.469
Поени од реакции
14.909
Мене сето ова со Роналдо, ако не поинтересно од сагата со Мбапе, сигурно ми е побизарно.

Како што напиша некој вчера, симболиката со последниот натпревар, бегањето од Торино како Американците од Авганистан, желбата да биде и тој дел од некоја голема приказна, а не само Меси...

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Мене сето ова со Роналдо, ако не поинтересно од сагата со Мбапе, сигурно ми е побизарно.

Како што напиша некој вчера, симболиката со последниот натпревар, бегањето од Торино како Американците од Авганистан, желбата да биде и тој дел од некоја голема приказна, а не само Меси...
Секогаш ќе му остане комлекс од Меси, се е ова поради него :D

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618

Его другарче, само его.
Од кога потпиша за Јуве почна да исчезнува од мапа, Халанд и Мбапе почнаа да газат во своите клубови, Меси во барса имаше сага лани дека ќе се иде, годинава стварно си отиде итн. На крај Роналдо останува со курот у раце, никој не го збори ко порано што го збореле или ко сеа Меси, Мбапе, Халанд па и Санчо и Грилиш што ги збореа. Едноставно заборавија на него медиумите. Затоа бега од торино, се надева на потпис со голем клуб за пак да го зборат. Ако отиде во Англија сигурно пак ќе биде на тапет од медиуми и ќе си го добие саканиот публицитет.
Тешко е 10+ години само за тебе и Меси да збори цела фудбалска јавност со миљарда компарации, миљарда мемиња, милионска фан база и на крај да пропадне во најлошиот јувентус во последни 10 години и да те зборат само фанови на Сериа А.

А и на крај краева, Јувентус е во слободен пад. Роналдо е стар веќе и не може на грб да ги носи, а и не сака. Реално на него му треба добар тим околу него, не може се сам да праи. И во Јунајтед и во Реал имаше предобри соиграчи околу него, во Јуве тоа го немаше лани, а ни оваа сезона. Јасно му е и на кики. Сепак не е будала да седи во „брод што тоне“.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.906
Поени од реакции
30.859
Ако успеат да го земат Халанд место Мбапе очекувам да се за нијанса појаки.
Не би ги ни споредувал Халанд и Мбапе, но мислам дека Нејмар - Халанд - Меси е многу боље напад, ќе добијат одличен шпиц којшто има висина, брзина, борбеност и одлично око за гол, во комбинација со техничките способности на Меси и Нејмар мислам дека ќе блесне типот. далеку од тоа дека Мбапе ќе беше лош или пак дека Халанд е многу боље играч од Мбапе, да повторам, не ги споредувам по квалитет.
Лагано си иде у Реал наредно лето, нека фантазираат малку.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.388
Поени од реакции
3.199
До кај е со Мбапе? Потпишано е се', ќе го носи бројот на Зидан..или.. ???

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Манчестер Јунајтед и Манчестер Сити се борат за потписот на Кристијано Роналдо, во 2021 година.

Kajgana Shop

На врв Bottom