Фан Клуб: Интер

Што ќе поврати, го видовме на европско, се изгуби ко чорап во центрифуга. Мислам дека Кореа им е таргет, повеќе преговараат со Белоти за Лотито да се уозбили и да им спушти цена. Кого и да земат лошо е, потребен ни е висок, корпулентен играч, што ќе ни се овие кога го имаме Лаутаро?
Брат а за 15 милиони што сакаме?

19 гола+ Асистенции лани во мртво Торино не е добро?
Реално топ играч е за тие пари, константно 10 + гола по сезона со една мега јака сезона.

Јас не го сфаќам ова кого и да земат лошо е, таа е ситуацијата, Белоти за 15 милиони ти е премија, добиваш искусен играч што со добар тим позади него може да ти донесе пак 20+ гола во сезона. Башка не е исто да играш напред со Симеоне Заза и со Лаутаро Мартинез како партнер. Иако Белоти не е висок, прав сидраш е, мислам дека одлично би се вклопил со Лаутаро. Сепак Џеко-Белоти да ги имаш како втори напаѓачи у тим е премија :D

Ќе имаме 2 класични 9ки да ги ротираме цела сезона, нешто што очајно ни фалеше. Уште ако успееме и Кореа/Турам да ги земеме тогаш ќе имаме и 2 топ напаѓачи.
Јас барем мислам дека Џеко и Белоти би го замениле Лукаку топ. Сигурно над 30 гола и асистенции ќе имаш од двајцата а те коштаат нецели 20 милиони.
Да се надеваме само дека ќе тргнат и по лев бек, уште таа позиција да ја засилиме ни остана за сезонава. Не можам веќе перо да го глеам...

п.с. Белоти сега за сега не го глеам како трајна замена и прв шпиц на долг рок. Се надевам и јас дека следна сезона ќе се пазари уште боље 9ка. Но моментално многу тешко се стига до класа напаѓач. Јас се надевам на добра сезона од Белоти :)

Брат а за 15 милиони што сакаме?

19 гола+ Асистенции лани во мртво Торино не е добро?
Реално топ играч е за тие пари, константно 10 + гола по сезона со една мега јака сезона.

Јас не го сфаќам ова кого и да земат лошо е, таа е ситуацијата, Белоти за 15 милиони ти е премија, добиваш искусен играч што со добар тим позади него може да ти донесе пак 20+ гола во сезона. Башка не е исто да играш напред со Симеоне Заза и со Лаутаро Мартинез како партнер. Иако Белоти не е висок, прав сидраш е, мислам дека одлично би се вклопил со Лаутаро. Сепак Џеко-Белоти да ги имаш како втори напаѓачи у тим е премија
Не викам дека кого и да земат лошо е туку дека е лошо што нема кого да земат.

Пишав и подолу, ок е за мене Белоти за 15, ок е и Кореа за 25, штета е само што не можеме да земеме подобри играчи од нив.

Инаку тоа 19 гола + асистенции има точно нула значење кога земаш играч од мал клуб, сети се на ДиНатале кој рокаше по 25-30 за Удинезе секоја година, алфа и омега беше човекот таму, па никому не му падна на памет да го купува. Можеби ќе се погоди, можеби нема, статистиката во Торино ти е апсолутно небитна.

Не го чепкај мојот човек Белоти иако е точно дека беше нула од играч
Бене says Belotti, I'm going with Belotti! :love:

Пишав и подолу, ок е за мене Белоти за 15, ок е и Кореа за 25, штета е само што не можеме да земеме подобри играчи од нив.

Инаку тоа 19 гола + асистенции има точно нула значење кога земаш играч од мал клуб, сети се на ДиНатале кој рокаше по 25-30 за Удинезе секоја година, алфа и омега беше човекот таму, па никому не му падна на памет да го купува. Можеби ќе се погоди, можеби нема, статистиката во Торино ти е апсолутно небитна.

Бене says Belotti, I'm going with Belotti! :love:
Суазо, Пацини...
За 15 милиони секој што има повеќе од 15 гола вреди да се земе без размислување.
Edit: За Пацини сме дале 18м во 2011та.

Јасно е.
и мене ми е криво што не тргаме по класа шпиц и класа лев бек, но ќе бидам и со Кореа и белоти задоволен сезонава :D

Околу статистиката не се сложувам чисто како POV. Статистиката ти е тука да ти каже што и како направил играчот во тој период. Кој бил крајниот резултат преточен во бројки.
Да, ќе се сложам дека статистиката не е толку битна со оглед на тоа што се работи за различен клуб, различна филозофија и слично, но ја гледам како некој индикатор да ми каже за што точно играчот е способен. Особено вака кога се работи за играч којшто го немам многу гледано.
И Санчез газеше во Арсенал, флопна во Јунајтед па во Интер беше сосем солиден.

Најбитно е како ќе му се погоди системот што го игра Интер, како ќе се вклопи во самиот тим Белоти, и нормално што задачи ќе има. Како профил на играч ми се свиѓа, со добар тим позади него, пред се со добар партнер како Лаутаро би требало да извади и боље перформанси. Средината ни е за неколку класи подобра од таа на Торино, одбраната ни е коска. Според тоа што сум го гледал изгледа на пргаво копиле што ќе даде 110% за тимот. Останува само да видиме дали ќе го земеме и ако го земеме што и како ќе покаже.

Многу играчи од мали клубови направиле добри кариери и биле доста битни кога отишле во поголем клуб, но и многу флопнале јако. Никогаш не можеш да бидеш сигурен како некој ќе се погоди.
Еве на пример Милито кај нaс се покажа одлично и освои триплета. А Интер му беше прв голем клуб за којшто играл. :D

И јас се согласувам за Белоти. Ако е достапен за 15 + бонуси, уопште не треба да се мислат, ни да продолжат да се убедуваат со моронот Лотито. Нека си го чува 40милионскиот Кореа на клупа.
И онака премногу се одолжи ова, за играчи како Кореа и Запата толку натегање за милион повеќе или помалку. Сезоната е веќе почната, приоритет треба да биде да му се даде повеќе време на играчот да се вклопи во средината и системот на игра, а не да се заштедат 2-3 милиони евра. Особено, кога веќе имаш направено вишок од 170 милиона евра за еден трансфер период

Добар играч е Белоти. Далеку е од соодветна замена за Лукаку, ама знаеме дека подобри опции нема.
Плус, го поштувам тоа што секогаш изгледа како да само што искочил од тепачка во кафана.

Пинамонти на позајмица во Емполи. Што значи сигурно доаѓање на еден од Кореа и Белоти.

Плус, го поштувам тоа што секогаш изгледа како да само што искочил од тепачка во кафана.
Даааа бе хахахахахаххах секогаш има отечена јабучница и минимална лузна под окото чија црвена боја се интензивира при напор а и при мешање на ракија и пиво.

Да да, белоти грбавиот, баш е таков, глеам прееска 180 бил висок ( Кореа 188 ), мислев повисок е зашо таков впечаток иам дур го глеам на ТВ али шо вика Марио, ако се исправи може и 2 метра ќе искочи дека е висок.
Прилика е овој, му истекува договор наредна година што значи пикиран е од барем едното око на Марота за 0 евра наредна година, затоа и сеа максимум што можат да му извадат е 30м, пари што не верувам дека некој ќе ги дае, нарочито не Марота, како и да е и поевтина а и поидеална опција е од Кореа у моментов.

Него дур пишуев... Кореа е изгледа договорен, позајмица со право на откуп а не знам на која основа се спомнува и доаѓање на Белоти покрај Кореа, не глеам поента на вакво трупање играчи у тимов освен ако и Алексис у меѓувреме не си иде.

Спакуван Кореа 5+25 догодина +1 бонус. Дон Бепе ќе спакува уште некој играч, си остаи луфта.

Спакуван Кореа 5+25 догодина +1 бонус. Дон Бепе ќе спакува уште некој играч, си остаи луфта.
Lose-Lose ситуација за нас Интерашите,што би рекол еден наш драг колега од фан клубов :D
Ако фејлне,сме изгубиле пари и сме со играч мањак на мн. битна позиција.
Ако искине,ќе го спакуваат кинезите догодина за 60тина милиони и само ќе ни биде потешко на душичките...

И не важи само за Кореа ова.Кој и да дојде веќе неможе да не израдува зашто знаеме дека чмаровите на жутите гниди се отворени 3 прста кога се пари од продажба на играчи во прашање.

И нормално да ја искористам и оваа прилика за да им ги посакам сите најлоши работи што можат на еден човек да му се случат!

Све да им ебам гнасно оризарско!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Од целото одрекување од играчи мене не ми е јасно како со старлетанон коларов не раскинаа договор туку продолжија. Ликот е печен да игра во некоја лига каде што игра во согласност со настапите.

Од целото одрекување од играчи мене не ми е јасно како со старлетанон коларов не раскинаа договор туку продолжија. Ликот е печен да игра во некоја лига каде што игра во согласност со настапите.
Потпиша нов договор за 1 милион плата, стариот му беше 3.
Битен лик бил у соблекувална, ментор и карактер, плус за последна опција за штопер и не е така лошо. Секако боље вака него да требаше да се бара нов штопер. Најмал проблем е Сашо.
Мене поише ме плаши тоа што покрај него како резерви се Дамброзио и Ранокија, не дај боже да се повреди некој од првотимците.

Кореа а? Ок. Дај боже да се уклопи, иако за мене е тотално просечен играч али ај чим Инзаги го бара, он ќе одговара за него.

Спакувај го и Белоти што кур те боли, кажи му на Санчез фала пријатно и зз.

Lose-Lose ситуација за нас Интерашите,што би рекол еден наш драг колега од фан клубов :D
Ако фејлне,сме изгубиле пари и сме со играч мањак на мн. битна позиција.
Ако искине,ќе го спакуваат кинезите догодина за 60тина милиони и само ќе ни биде потешко на душичките...

И не важи само за Кореа ова.Кој и да дојде веќе неможе да не израдува зашто знаеме дека чмаровите на жутите гниди се отворени 3 прста кога се пари од продажба на играчи во прашање.

И нормално да ја искористам и оваа прилика за да им ги посакам сите најлоши работи што можат на еден човек да му се случат!

Све да им ебам гнасно оризарско!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Не знам зашто си толкав песимист брат.
Корона криза е. Сите клубови се во тешка криза. Види само на една Барса што и се дешава.

Интер имаше долгови за враќање. Уште има долгови за враќање. Се дур се работи паметно нема простор за паника.
Еве на крај искочи дека ги дадовме само Лукаку и Хакими а ги земавме Думфриз, Деко, Хакан, и еве сега Кореа и Белоти најверојатно. Што не е воопшто лошо со оглед на целата ситуација.
Думфриз е едино голем даунгрејд од Хакими. А Белоти, Кореа и Цело мислам дека одлично би го замениле Лукаку. Не ме зезај за прв пат ќе имаме 4 топ опции за напред да се комбинира.
Голема штета што се Деси срањето со Ериксен само...
Треба да видиме само како ќе се покажат.
Да не беше забраната од Кина мислам дека друг муабет ќе се правеше. Сега барем се враќа публика, со нови спонзори и парите од ЛШ мислам дека следното лето веќе ќе бидеме во доста боља ситуација финансиски а и со играчки кадар. Уште со Кина проблемите да се решат и да почнат пак да инвестираат газдите.

Мене поише ме плаши тоа што покрај него како резерви се Дамброзио и Ранокија, не дај боже да се повреди некој од првотимците.
Дамбросио и Ранокија ти се 100% Интераши у душа. Прави борци.
Ранокија и капитен ни беше , а богами и Шпиц на неколку пати :D
Дамбо ми е посебно драг играч. Борбен, машина, со цело срце игра за Интер на која позиција и да го стават.

Од друга страна а кој има боље резерви во одбраната? Јуве? Милан?
И Ранокија и Дамбросио мене лично ми се свиѓа како изиграа лани.
Дур Коларов беше директен кривец за повеќе голови. Така да повеќе ме плаши Коларов како лцб.

Да се надеваме само дека ќе не избегнат повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom