- Член од
- 29 јуни 2018
- Мислења
- 3.579
- Поени од реакции
- 5.622
Брат а за 15 милиони што сакаме?Што ќе поврати, го видовме на европско, се изгуби ко чорап во центрифуга. Мислам дека Кореа им е таргет, повеќе преговараат со Белоти за Лотито да се уозбили и да им спушти цена. Кого и да земат лошо е, потребен ни е висок, корпулентен играч, што ќе ни се овие кога го имаме Лаутаро?
19 гола+ Асистенции лани во мртво Торино не е добро?
Реално топ играч е за тие пари, константно 10 + гола по сезона со една мега јака сезона.
Јас не го сфаќам ова кого и да земат лошо е, таа е ситуацијата, Белоти за 15 милиони ти е премија, добиваш искусен играч што со добар тим позади него може да ти донесе пак 20+ гола во сезона. Башка не е исто да играш напред со Симеоне Заза и со Лаутаро Мартинез како партнер. Иако Белоти не е висок, прав сидраш е, мислам дека одлично би се вклопил со Лаутаро. Сепак Џеко-Белоти да ги имаш како втори напаѓачи у тим е премија

Ќе имаме 2 класични 9ки да ги ротираме цела сезона, нешто што очајно ни фалеше. Уште ако успееме и Кореа/Турам да ги земеме тогаш ќе имаме и 2 топ напаѓачи.
Јас барем мислам дека Џеко и Белоти би го замениле Лукаку топ. Сигурно над 30 гола и асистенции ќе имаш од двајцата а те коштаат нецели 20 милиони.
Да се надеваме само дека ќе тргнат и по лев бек, уште таа позиција да ја засилиме ни остана за сезонава. Не можам веќе перо да го глеам...
п.с. Белоти сега за сега не го глеам како трајна замена и прв шпиц на долг рок. Се надевам и јас дека следна сезона ќе се пазари уште боље 9ка. Но моментално многу тешко се стига до класа напаѓач. Јас се надевам на добра сезона од Белоти