- Член од
- 28 август 2009
- Мислења
- 1.529
- Поени од реакции
- 3.174
Умрите сите викаКога ќе ви речат, абе не се сите исти, има и од нив добри, покажете им го видеово од козоебачов. Секој ебан албанец у државава го дели истото мислење како овој урдаров и никој не може да ме убеди во спротивното.
![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)
Него, ти бе другар, кај живееш не си ми јасен? Секој пост ти го пратам увек имаш нешто да кажеш.Ни контекст глеаш нит ништо, заслепен од албанофобија...
Македончињата искомплексирани животот го поминаа во пишување графити и скандирање „мртов албанец - добар албанец“ ама не, овој еден фатил пцуе на ТикТок пошо е испровоциран - сите се такви.
Која албанофобија бе и тебе на кур да те качам. Зошто на секоја објава ваква, ти имаш нешто да кажеш контра? И не ме терај да ти ги барам 200 постови ќе ти најдам.
Која ти е поентата, ама озбилно? Демек само ние имаме мржња, заслепени сме биле од албанофобија... Абе 90% од нив сакаат да те снема, не си им битен. Нормален ли си кажи ми? Или можда зелка си и ти, нема трето. Доста глумиш либерален, од такви ко тебе ние другите патиме. У која населба само кажи ми живееш што си толку разбран?
И ако почнеш да ми објаснуваш за некој соживот од пред 200 години као ние сите мирно живееме и да ми го дадеш дедо Перо на 80 години од Чаир како никој проблем не му прави, немој, молим ти се.