Кога ќе ви речат, абе не се сите исти, има и од нив добри, покажете им го видеово од козоебачов. Секој ебан албанец у државава го дели истото мислење како овој урдаров и никој не може да ме убеди во спротивното.
Умрите сите вика

Ни контекст глеаш нит ништо, заслепен од албанофобија...
Македончињата искомплексирани животот го поминаа во пишување графити и скандирање „мртов албанец - добар албанец“ ама не, овој еден фатил пцуе на ТикТок пошо е испровоциран - сите се такви.
Него, ти бе другар, кај живееш не си ми јасен? Секој пост ти го пратам увек имаш нешто да кажеш.
Која албанофобија бе и тебе на кур да те качам. Зошто на секоја објава ваква, ти имаш нешто да кажеш контра? И не ме терај да ти ги барам 200 постови ќе ти најдам.
Која ти е поентата, ама озбилно? Демек само ние имаме мржња, заслепени сме биле од албанофобија... Абе 90% од нив сакаат да те снема, не си им битен. Нормален ли си кажи ми? Или можда зелка си и ти, нема трето. Доста глумиш либерален, од такви ко тебе ние другите патиме. У која населба само кажи ми живееш што си толку разбран?
И ако почнеш да ми објаснуваш за некој соживот од пред 200 години као ние сите мирно живееме и да ми го дадеш дедо Перо на 80 години од Чаир како никој проблем не му прави, немој, молим ти се.