Политички случувања во Авганистан

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе ова исто како за името, тиранска платформа, двојазичност, договор со татарите за историјата, се' тоа филмови си праевме и само во главата на вмровците беше. И тогаш беше не се секирајте ништо нема да биди, само зоќи да дојди на власт, сега е не се секирајте се' e мед и млеко само зоќи да остани на власт.

Не, у заблуда си. Мед и млеко никад не било тука и никад нема ни да биде, освен за политичарите и мафијата.
Обичниот народ пател и ќе пати, за жал... ама ме радува што се се попаметни поготово младите и си ја бараат среќата на посредени места и држави.

И пак ќе кажам, ќе се усреќат тука авганистанците for sure. Кое дно да се и тие, на поарно место не доаѓаат.

Не, у заблуда си. Мед и млеко никад не било тука и никад нема ни да биде, освен за политичарите и мафијата.
Обичниот народ пател и ќе пати, за жал... ама ме радува што се се попаметни поготово младите и си ја бараат среќата на посредени места и држави.

И пак ќе кажам, ќе се усреќат тука авганистанците for sure. Кое дно да се и тие, на поарно место не доаѓаат.
Не ако ги тероризирам со време

Па ништо чудно пола од тие 4000 да завршат како "донори на органи"...
Мислам дека попрво би попил жива сода него да примам или да вадам органи од такви мајмуни

Не се потресувајте непотребно за тоа колку авгани ќе останат тука, најголем непријател на македонскиот народ се северџаните, тие треба да се сотрат.

заев ни е премиер, како нема да се усреќат, тој сите ги усреќува освен Македонците, има да прибери колку можи и не можи, ќе ги смести, ќе ги најади, ќе ги вработи, ќе им изгради џамии и ќе ги направи негови гласачи.

А мислиш нема? Нема да ме чуди сите авгани да добијат државјанства и да бидат регистрирани во општините кај што е најтенок изродот.

Пустец шема ? :D
Скроз исто.
Се надевам ќе ги донесе во што поголем број. Со хехенца и заебанции од страна на одредена група на народ си изгура Заев се што беше во главата на вмроните како што велеа.

Кога веќе е бал нека биде маскенбал, што поголем број тоа подобро и претежно Центар и Карпош да ги населат за да урбаните граџани побрзо ги интегрираат. Исто така џамии во Тафталиџе, Капиштец и Дебар Маало.

Скроз исто.
Се надевам ќе ги донесе во што поголем број. Со хехенца и заебанции од страна на одредена група на народ си изгура Заев се што беше во главата на вмроните како што велеа.

Кога веќе е бал нека биде маскенбал, што поголем број тоа подобро и претежно Центар и Карпош да ги населат за да урбаните граџани побрзо ги интегрираат. Исто така џамии во Тафталиџе, Капиштец и Дебар Маало.

За да се уште подобро интегрираат, ќе треба да се обратат и до демократската унија за интеграции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom