Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буци, че има и полициски час и забрана за групирање и маски на отворено.Од колку луѓе беше забраната за групирање? Полициски час можи нема да има ама нејзе ќе ја воведат, или една по друга.
Феномен, да. На жонглирање со погрешни бројки.Не сум статистичарПресметај ги бројките, точно испаѓаат, споменува некој феномен анализирај го.
Планот им е добар догодина пролет пепел тука од економско здравствена точка. Тоа Сити Мол, Рамстор дувла наркомански ќе станат, еден месец вака да не пуштаат внатре, нема пари ни за кирија да извадат таму тоа закупците.
Како се погрешни, ја најде грешката?Феномен, да. На жонглирање со погрешни бројки.![]()
ИгорчеСевернаМакедонија
Пошто знаеш се од тоа кој ја измислил вакцината, кој од тие што ја измислиле се вакцинирал, колку има вакцинирани во Израел, слободно можеме да ти ја дадеме титулата македонски Милан Тарот, а се надевам и наследникот на Иван Исцелител.
Gesendet von meinem iPhone 12 Pro Max mit Chrome Browser
Одвоил десет минути, доста е ја негира тезата од професорот. Не дека е ова стејт оф ти арт има место за критика секако. Ја го пуштив без коментар и проценка за дискусија ама ете ни ја реши дилемата.Не сум статистичарПресметај ги бројките, точно испаѓаат, споменува некој феномен анализирај го.
Сигурно е до здравството или друго нешто. Никако од 40% ефикасните експериментални вакцини. Тоа е само маркетинг. Затоа реков ја некои дискусии како математчки ефекти се академски дискусии дали 40, 60 или 96%. Ефектот е сегде видлив за среќа или несреќа имаме предходни бранови со кои може да споредиме. Ќе имаме и до крајот на годината повеќе примери.![]()
Iceland is proof that COVID-19 vaccines work, a leading US expert said. Infections are at record highs, but the nation hasn't recorded a single virus death since May.
The majority of new COVID-19 infections in Iceland are among fully vaccinated people. But severe cases are rare, data showed.www.businessinsider.com
buT mUh DemOcRaCy![]()