Влада на Македонија

Член од
14 април 2012
Мислења
32.797
Поени од реакции
67.137
Човекот не е жив повеќе и неможам поинаку да ти докажам...но во моето село од Дебарца има повеќе случаи каде луѓето гласаа поинаку него пилитичката определба и членска карта. Има совесни луѓе од двете страни....

ПС.бонус слика паркирано тоа на ,,М,, пред куќата на министерот кога беше технички прајминистер, а е потпиша кривичната пријава.....
Значи за држава затвор...а за дома???Прегледај го приврзокот 303938
За воља на вистината, ова е сликано кај Зафир, центар на Куманово, а не во Банево Трло каде живее Спасовски. Ова е зад комитетот на СДСМ во Куманово.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.509
Поени од реакции
9.335
Во право си, затоа гласам за Заев иако е од другото крило на партијата.

Не сакам кукавици како бегалецот во Будимпешта кои си ги оставаат пријателите и поддржувачите на цедило да живеат со мене.
така треба, не заборавај да вдомиш и некое "детенце" од овие што бегаат од Талибан, барем дома дечињата ќе има со кого да си играат.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Гарант откако ќе дојдат едуцираните мигранти, куртон порталите на Сдссм ќе направат слика од неколку деца и ќе постираат "Ова ли се муџахедините кои беа најавувани?", како што правеа куртон медиумите од САД (читај СиЕнЕн) кога фотографираа само жени и деца, а потоа излегоа видеа каде само нив ги двојат за сликање/интервју.

Дно од власт. Може попис, а не може невакцинираните да посетуваат кафани, кафичи, ресторани, молови, кладилници, казина... На среде пандемија идиотот изјави дека не се размислува за одложување на пописот, а сеуште не можат да соберат доволен број попишувачи (пола се вакцинирани!). Што луѓе имаат во тоа подмладокот? Досега Груевски ќе ги пополнеше со кадри од Умс.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Не е така Илко.

Има има ако победат овие ќе дојде и овој од таму (од кога си ги превесла потчинетите).

Е сега и ти од кај ги сврза Годивје со грујо не ми е јасно :icon_lol:
Ај кажи дека коа ќе чуеш дијалект од истокот превртуавш очи, пробуваш да го зборуваш со подсмев и ако си у придружба со некој као тебе обавезно паѓа по некоја пцовка од типот на, Бугари, сељаци, простачишта, итн.
А на пример за овие од Афганистан кур ти е двор ти, не би сакал да ти се во твоја населба, но нешто те заболе кур за тоа.
Автоматски споено мислење:

to skopje druze vo drugive gradovi tesko
Ако мислиш за муабетот од погоре, не зборувам јас само лично за Скопјаните, туку за вакви ликови што мислат дека се над некој поради одредена х причина, дали било тоа убавина, ум, образование, пари, место на живеење. Непотребни поделби кои произлегуваат од комплекси.

Не се лути дебарца, пријателски е веќе односот, само ти стана репер за ваквите ликови :icon_mrgr:

Последно уредено:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.838
Поени од реакции
21.639
Гарант откако ќе дојдат едуцираните мигранти, куртон порталите на Сдссм ќе направат слика од неколку деца и ќе постираат "Ова ли се муџахедините кои беа најавувани?", како што правеа куртон медиумите од САД (читај СиЕнЕн) кога фотографираа само жени и деца, а потоа излегоа видеа каде само нив ги двојат за сликање/интервју.

Дно од власт. Може попис, а не може невакцинираните да посетуваат кафани, кафичи, ресторани, молови, кладилници, казина... На среде пандемија идиотот изјави дека не се размислува за одложување на пописот, а сеуште не можат да соберат доволен број попишувачи (пола се вакцинирани!). Што луѓе имаат во тоа подмладокот? Досега Груевски ќе ги пополнеше со кадри од Умс.
Епа ај ако не Грујо да го вратиме ?

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Епа ај ако не Грујо да го вратиме ?
Може, да организира попис.

Поентата ми е дека беше снаодлив. 2 пати не можат да го соберат потребниот број на попишувачи, а веќе пописот на големо се планира. Немаат кадар, немаат логистика, нема ни услови за попис, ама истиот мора да се заврши по секоја цена.

Хонорарот е 25-35.000 за 25 дена! Тоа е добра пара за некој студент или млад и невработен граѓанин. Ама повторно нема интерес.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Може, да организира попис.

Поентата ми е дека беше снаодлив. 2 пати не можат да го соберат потребниот број на попишувачи, а веќе пописот на големо се планира. Немаат кадар, немаат логистика, нема ни услови за попис, ама истиот мора да се заврши по секоја цена.

Хонорарот е 25-35.000 за 25 дена! Тоа е добра пара за некој студент или млад и невработен граѓанин. Ама повторно нема интерес.
Знаеш, колку и да е народот утепан сепак има најверојатно тронка осет за тоа каков попис е а и плус ковидот помага работа во сето ова. Другарка на брат ми сакаше да се пријави, односно беше пријавена, но брат ми ја разубеди од како и кажа што е поентата на овој попис и во што ќе учествува. Не дека девојчето е некој патриот или толку ја сака државата, но не е партиски определена, и сепак ете почуствувала потреба да не учествува во гомнариите на Заев и Дуи.

D

Deleted member 53418

Гостин
vo aus samo sto zavrsivme so popisot. se bese online. fakase po 15-30 min da se popise sekoe domakinstvo zavisno od kolku clenovi se. ednostavna procedura... a ne, nemoze taka u mkd mora da im se udovoli na plemeto
Македонија е 16 века позади Аус :D орката мора да види папир. Сакаш пак да го протестираат за македонски компјутер

J

joli1

Гостин
vo aus samo sto zavrsivme so popisot. se bese online. fakase po 15-30 min da se popise sekoe domakinstvo zavisno od kolku clenovi se. ednostavna procedura... a ne, nemoze taka u mkd mora da im se udovoli na plemeto
Ипак се работи за државиште, не проекторат како кај нас.

Тука за пописот да помине како што треба мора да има од фингерпринт машини до носење камери од страна на попишувачите, па дури и пренос од камерите у живо. :D

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.666
Поени од реакции
25.043
Ипак се работи за државиште, не проекторат како кај нас.

Тука за пописот да помине како што треба мора да има од фингерпринт машини до носење камери од страна на попишувачите, па дури и пренос од камерите у живо. :D
The macedonians and not so much macedonians ...

Zajoflix presents new reality show like the karashians but with kalasnikovs, coffee and lots of swearing... comming to you directly from the homes of the people from "nasata zemja" via specially trained donkey and a severdzan that sold his soul for less then $500....

Член од
12 март 2009
Мислења
20.492
Поени од реакции
16.683
  • Ми се допаѓа
Reactions: A__

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.337
Поени од реакции
21.679
Кога е закажан протестот на урбаното слободоумно граѓанство против режимов и самоволието на власта? За другар прашувам.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.351
Поени од реакции
30.717
Во право си, затоа гласам за Заев иако е од другото крило на партијата.

Не сакам кукавици како бегалецот во Будимпешта кои си ги оставаат пријателите и поддржувачите на цедило да живеат со мене.
Kako begalec, treba da si go zasolnite i nego, humano e da se pomaga :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom