- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.479
- Поени од реакции
- 43.375
му се смееја на трамп за ѕидот, али у иднината само ѕидовите ќе бидат решение
Ѕидови не се никакво или се привремено решение. Крајно решение ќе биде да се пука на секој кој неќе да застане кога е опоменат дека не смее да ја помине границата без дозвола. Финтата е кога на Европјаните ќе им текне дека тоа е неопходност?
Прва и основна работа е зошто не би ги примил ваквите. Егејците сите знаеме како бегале, еден маж немало да избега туку останал да се бори а фактички можеле да бегаат во своја држава и да дигнат раце одма од борба. Овие ги гледам на аеродромот трчаат како дирекно во Лас Вегас да ќе слетаат, не ги интересира ни за мајки, ни за сестри, и сеа треба такви да ми се шетаат по Карпош и по Скопје.Нека му каже некој дека вистински бегалци се жени и деца, сетете се кога имавме босански бегалци тоа беа исклучиво жени и деца а мажите останаа да си го бранат Сараево.
Мажи од 25 години не се бегалци
Потценуваш катастрофално колку тие луѓе се болни во умот. Може не 100% али 60-70% од нив, по куќи да идат шиптaрите да сечат глави они ќе речат подобро ова одколку да дозволам небањатите да не водат.neznam sto ne ti e jasno... prasanje na vreme e koga sharenolikite pedercinja sto ovde butkaa rezim so penkalo ke se svestat i ke glasaat za nekoja MKD opcija, seedno dali levica, vmro ili nekoj treti. trkata e do togas da ne simnat na 50% od naselenieto za da ne moze da se formira vlada bez malcinstvata. prilicno prosto e ama dzabe teski opinci ja gazat mkd.
se dur taka se razmisluva ke go imame klovnot na vlast.ВМРО ДПМНЕ не е македонска опција после Груевски и неговите дела. А Мицковски ама баш ништо не прави да поправи впечаток.
Единствено нешто што ги интересира е да се доберат до социјално до одредената држава, после тоа ни работеле ни размислуваат да бараат работа, згора на све уште се арогантно агресивни како нешто државата да им е должна. Јас да имам моќ и право све сапун ќе напрам, еден нема да остане, ни маж ни жена ни деца.Прва и основна работа е зошто не би ги примил ваквите. Егејците сите знаеме како бегале, еден маж немало да избега туку останал да се бори а фактички можеле да бегаат во своја држава и да дигнат раце одма од борба. Овие ги гледам на аеродромот трчаат како дирекно во Лас Вегас да ќе слетаат, не ги интересира ни за мајки, ни за сестри, и сеа треба такви да ми се шетаат по Карпош и по Скопје.
Не верувам дека овие ќе ги пуштат да си се шеткаат низ Скопје па и некаде.Ќе поседат тука па нека се манат побрзо.Прва и основна работа е зошто не би ги примил ваквите. Егејците сите знаеме како бегале, еден маж немало да избега туку останал да се бори а фактички можеле да бегаат во своја држава и да дигнат раце одма од борба. Овие ги гледам на аеродромот трчаат како дирекно во Лас Вегас да ќе слетаат, не ги интересира ни за мајки, ни за сестри, и сеа треба такви да ми се шетаат по Карпош и по Скопје.
Пренесуваат влажни соништа од млатнатиот Борис Малагурски.Веќе и албанските медиуми почнаа да пишуваат дека после Авганистан американците ќе се повлечат и од Косово:Прегледај го приврзокот 303809
Македонија е премала и премногу исламизирана, не сакам да живеам во муслиманска земја и нема што понатаму да се дискутира, не сакам утре на Велигден или Божиќ да се плашам на литургија дали некој ќе ја каменува црквата, дали синот моj ќе биде нападнат ако носи крст околу вратот или ќерката нападната додека се движи сама на улица. Како што они имаат право на живот ете така и јас имам право на живот и нема либерал што може ова да го побие.Единствено нешто што ги интересира е да се доберат до социјално до одредената држава, после тоа ни работеле ни размислуваат да бараат работа, згора на све уште се арогантно агресивни како нешто државата да им е должна. Јас да имам моќ и право све сапун ќе напрам, еден нема да остане, ни маж ни жена ни деца.