Политички случувања во Авганистан

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Значи по твоето мислење и кажувања треба да се исколат сите наши политичари/војници кои 2001 не ја завршија работата?
Не мешај ги работите.Војниците и полицијата кај нас многу добро си ја завршија работата.Во Арачиново веќе се мафтаа бели знамиња.Вината барај ја кај политичарите.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.487
Поени од реакции
31.034
Многу се возбудувате за овие бегалци кој што ќе ги примиме. Сигурно нема да бидат некој забутани Афанистанци, ќе бидат богати што имаат ресурси да ја напуштат државата. Само елитата таму може да бега, просечен затуцан Афганистанец неможе да мрдне.
Kako na twitter denes, imase li lajkovi?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Член од
12 март 2009
Мислења
20.898
Поени од реакции
17.122
Куманово, навикнати се они и така пола Куманово беше во Авганистан.
Автоматски споено мислење:

Многу се возбудувате за овие бегалци кој што ќе ги примиме. Сигурно нема да бидат некој забутани Афанистанци, ќе бидат богати што имаат ресурси да ја напуштат државата. Само елитата таму може да бега, просечен затуцан Афганистанец неможе да мрдне.
просечен се шверцува па паѓа од авион во лет :eek:

Последно уредено:

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Да разберат бегалците шо се пишувате тука на форумот за нив, ќе се увредат. Ма ич не би ни дошле бе..

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.894
Поени од реакции
25.388
Да разберат бегалците шо се пишувате тука на форумот за нив, ќе се увредат. Ма ич не би ни дошле бе..

ostaj begalcite jas cekam sega nekoja komunjara od nevladiniot da kaze deka diskriminirame protiv nevinite izbeglici od afganisan i sme nebanjati i primitivni. Ahhh be shareni pedercinja u naselba sega da vi gi nacukaat ovie.

Член од
17 март 2011
Мислења
140
Поени од реакции
135
Нема да ме чуди следните 5-10-15 години, да има барање и арапскиот јазик да го има низ школиве, жените да се покриваат, и да нема школување за следните генерации,па и може да си се шеткаат со калaшникови низ Скопје и да ги сметаат како заштитена класа, исто како што за оркиве направија.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Нема да ме чуди следните 5-10-15 години, да има барање и арапскиот јазик да го има низ школиве, жените да се покриваат, и да нема школување за следните генерации,па и може да си се шеткаат со калaшникови низ Скопје и да ги сметаат како заштитена класа, исто како што за оркиве направија.
Покривање нема да има, ама ќе има силувања и малтретирање.
Една работа што не ми влегува во математика е како истите опулени грајџани што промовираат педерлук, транс и слични циркузи навиваат да им донесат хардкор исламисти. Не се свесни дека следна парада ќе бидат каменувани уште не излезени на улица.

Kajgana Shop

На врв Bottom