Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Се согласувам дека ротирањето е важен рецепт но не и дека последните 5 натпревари се најважни, воопшто не се, посебно не беа лани. Дони е играч што единствено ќе крпи кога ќе се отворат дупки, жално ама по се изгледа вистинито.

Не дека се најважни, ама мора да има тимот сила да ја заврши сезоната. Претходната беше видлив тој фактор поготово кога Погба фати корона и се повредија Мегваер и Марсиал. Бруно беше издишан скроз, Рашфорд се мачеше со рамото... Значи квалитетна ротација е потребна и тие што ќе ротираат од клупа кога ќе бидат на терен да имаат свој придонес.

Инаку за постов од @Shteff Mathers, баш на првата слика е уловено како Гринвуд му прави блок на маркерот на Бруно и Бруно излегува сам и поентира. Приметливи ми беа многу новитети во самото градење на акциите и мислам дека тука има улога и Ремзи, новит тренер кој го ангажиравме летово.

:)
233618843_10158812691462746_3983758191822220960_n.jpg

Нека ја изигра цела сезона на ниво и нека се носи у 3 лепе … (знаеш и сам што сакам да пишам)
Кога го вратија мислев дека не згрешиле ама колку пати се покајав чудо едно. Џабе му е цела фудбалска интелигенција кога у главата има помалку од зајко енглески

За најдобриот асистент во лигата зборите?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

ако сака нека биди и прв асистент и главен "виновник" ако освоиме титула, само едно фала ќе му речам и мило ми е што си заминува на убав начин.

ако сака нека биди и прв асистент и главен "виновник" ако освоиме титула, само едно фала ќе му речам и мило ми е што си заминува на убав начин.
Ако освоиме титула сериозно мислиш дека ќе си оди?

Јас не мислам така, ама ќе видиме. Јас велам во случај да освоиме ќе му дадат бланко чек.

Јас не мислам така, ама ќе видиме. Јас велам во случај да освоиме ќе му дадат бланко чек.

600.000 ?
Ќе се јават бар уште 2-3ца незадоволни со својата плата, кои ќе сметаат ако не еднакво, барем приближно заслужни како него ако освојме. :)

А тоа од финансиски аспект и кохезијата во екипата да се растура заради еден играч, не е баш добро.

Пре сум бланко карта да му се даде, сам да пополни за кај сака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom