- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.866
- Поени од реакции
- 11.847
Храна ќе ни носиш ли???нема потреба и да се вакцинирате, и така народот што треба после меркиве ќе се вакцинира. Кој ве врти вас, ќе живите у пештера.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Храна ќе ни носиш ли???нема потреба и да се вакцинирате, и така народот што треба после меркиве ќе се вакцинира. Кој ве врти вас, ќе живите у пештера.
Факт е дека вакцината дава одредена заштита, дури и апелирав лицата над 50 год и оние кои се хронично болни, да се имунизираат. Дава одредени резултати, ама не онакви какви што се претставуваа во јавноста. Сега можеме да правиме компаративни анализи од УК, Израел и САД, само кој ќе се замара со тоа.
Toj ke se pazi od virusot i na kraj mozi do ak da mu dojdi ljuspa od banana sto nekoj nevakciniran ja frlil na trotoarot. PisanieТи Ронче, како и секој трол, ќе живееш под мост.
Не е така, он ќе живее вечно коа ќе ја прими 27 доза, само ќе треба да им остави место на старите друг пат.Toj ke se pazi od virusot i na kraj mozi do ak da mu dojdi ljuspa od banana sto nekoj nevakciniran ja frlil na trotoarot. Pisanie.
Dali vie sfakate deka Ron spasi MILION luge so negovata vakcinacija?
А ти мислеше поумен ќе станеш? Гревче!вакцината може да ви го спаси животот али паметот тешко да ви го дотера. Ќе си останете шушумиги.
Spasuvanjeto i izdrzlivosta na sopstvenoto telo e dolgogodisna disciplina, griza, sto ne moze da se sredi so igla na sekoi 3 meseci.вакцината може да ви го спаси животот али паметот тешко да ви го дотера. Ќе си останете шушумиги.
Spasuvanjeto i izdrzlivosta na sopstvenoto telo e dolgogodisna disciplina, griza, sto ne moze da se sredi so igla na sekoi 3 meseci.
Jas seuste apeliram starite i hronicnite da se vakciniraat, ama izgleda treba tuka da gi stavam i mrzlivite.
Moeto telo e spremno da se sooci i so pogolem predizvik od covid. Barem se trudam. A kovid, virus so 1.4% smrtnost moze i da sum prelezala veke na noga.кое тренирање? се читаш ли што збориш, го тренирала и дисциплинирала телото да се справи со ковид![]()
Moeto telo e spremno da se sooci i so pogolem predizvik od covid. Barem se trudam. A kovid, virus so 1.4% smrtnost moze i da sum prelezala veke na noga.
Kako naednas prestanavte da se grizite za rak, srcevi udari, raboti sho za mladi luge skoro i da garantiraat smrt?
Duri i na glupine zmijski ulja po reklamine izmegu turski serii za babi veke rak ne se spomnuva, samo na kovid e udreno.
Istoto mi go kazale i luge sho 15 min posle vakcina si zapalija cigarce.погрешно ги перципираш работите, мешаш вирус со други болести
Istoto mi go kazale i luge sho 15 min posle vakcina si zapalija cigarce.
Znaes sto drugo nema smisla?Ти ги гледаш ствариве многу погрешно како и повеќето истомисленици. Погрешни изговори барате и измислувате аргументи кои немаат никаква смисла.