Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Јака акција у пм...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.648
Чаланоглу за мене е подобар изведувач на прекини од Ериксен.
Со Џеко, Шкриниар, Де Фрај и Бастони нека му ја мислат кепеците од Серија А при корни.
Сенси ако е здрав цела сезона може да биде исклучително значаен за тимот.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Добар Сенси првово полувреме, само да го заобиколат повреди, ќе има важна улога у тимот.

Акцијата за првиот гол :aplauz: :aplauz:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Мене највеќе ми се допаѓа што имаме побрза транзиција после освоена топка и што пробуваат со повеќе топки по средина. На овој начин очекувам со повеќе голови од средњаците оваа сезона да го покриеме гапот од 20 и кусур гола што го гарантираше Лукаку.

Многу значајно за успехот оваа сезона ќе биде одбраната. Тука не смее ништо да се менува во однос на лани, дури треба и помалку примени голови да имаме со оглед на тоа што веќе истово трио игра втора-трета(?) сезона по ред.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Jувентус освојува лаганини годинава,букмарк на постов слободно ;).
Џабе правиш комбинации,после посерувањево што ни го приредија оризарите летово не постојат апсолутно никакви шанси да одбраниме титула.
Ова требаше да ви биде јасно уште коа конте ни рече zz 3 дена после скудето вештата,а уште појасно коа беше назначен господин 4то место Симоне Инзаги.
Едино што сум убеден дека умрениот финансиски стабилен милан на чело со лузерот Пиоли ќе биде пак позади нас на крај на првенството,сем ако не се деси некое чудо у задњиве 20тина дена да плеснат 100тина милиона на 3 квалитетни играчи.
Со Дамфрис, Нандез, Џеко и уште еден добар шпиц сме на коњ и сеуште први фаворити за скудето. А за овие 3ца има конкретни шпекулации.

Ако успее и лев бек плус да се пазари тогаш зиаме 2/2.
Јуве ќе го лапне немиен сезонава ако не земе барем 2 добри играчи, или нормално без апла помош од судии.

Едит. Фала Стек.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Oсновноположниците на Македонскиот јазик и култура Џонтра Конески и Стефан Миладинов ќе ја решат дилемата како се нарекува на Македонски новиот десен бек од Холандија.

Kajgana Shop

На врв Bottom