Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Па не знам кај ги виде да се мешаат во нешто што не е поврзано со Ковидот.
Веќе година ипол имаат одврзани раце да смислуваат мерки кој освен во нивното, влијаат и во 10 други подрачја.

Не, мислев дали сега цел персонал треба да оди вкарантин? Иначе лесна и земја.
Исправка....младата сестра сепак не била вакцинирана, и самите албанци признаваат дека заразите доаѓаат од свадбите

Едно не ми е јасно, Мицкуре трчаше скокаше како петле 'СДСМ не се способни да ги заштити граѓаните, немаат вакцини', 'ние ќе набавевме до сега, ако им треба помош нека кажат', 'ние обезбедивме помош во вакцини од Унгарија', ние вака, ние така...

Сега Мицкуре како пичле ќути, не повикува на масовна вакцинација, сега Мицкуре ќе стане и антиваксер... Уствари Мицкуре од секад бил само едно мало куре што не знае да се менаџира правилно ('граѓаните сами нека одлучат ние не повикуваме на бојокот', после референдуот 'ние бојкотиравме!')

Чудно... Сега само што прочитав за 28 годишната сестра, меѓутоа пишува дека била невакцинирана поради други здравствени причини. Е сега дали е тоа вистина или медиумите прикриваат со цел да не се ствара сомнеж околу вакцината тешко дека ќе дознаеме.Прегледај го приврзокот 303479
Многу тешко од самите албанци се добиваат информации за состојбата на нивни пациенти, посебно ако се од женски пол...ако не пренеси некој македонец што работи таму, тие кријат
Автоматски споено мислење:

Ова е најлош муабет. Доколку немаш сигурни имформации не шири паника. Преку таквото со НАВОДНО муабети.
Кога ќе тврдам..држи за збор, затоа вела наводно,

и плус не сум антиваксер, туку ДОБРОВОЛЕЦ за трета доза. Еве здрав сум, немам други проблеми, вакциниран со Спутник, и се нафаќам да бидам нае4сен прв вакциниран со трета доза и тоа од било кој производител

Едно не ми е јасно, Мицкуре трчаше скокаше како петле 'СДСМ не се способни да ги заштити граѓаните, немаат вакцини', 'ние ќе набавевме до сега, ако им треба помош нека кажат', 'ние обезбедивме помош во вакцини од Унгарија', ние вака, ние така...

Сега Мицкуре како пичле ќути, не повикува на масовна вакцинација, сега Мицкуре ќе стане и антиваксер... Уствари Мицкуре од секад бил само едно мало куре што не знае да се менаџира правилно ('граѓаните сами нека одлучат ние не повикуваме на бојокот', после референдуот 'ние бојкотиравме!')

Ако во шахот треба да се размислува 3 потези унапред, Мицкуре размислува 3 уназад. Немам видено до сега ваков глуп политичар без никаква стратегија и визија. Секоја одлука и став му се носи на дневна база зависно од каква глупост ќе смисли сдс во моментов. Глуп човек, ултра глуп. И он и цела негова гарнитура околу него.

Нема да ме изненади сеа да каже дека и ќе ги поништи мерките за вакцинирани/невакцинирани ако дојде на власт, се за ефтини политички поени.

Веќе година ипол имаат одврзани раце да смислуваат мерки кој освен во нивното, влијаат и во 10 други подрачја.
Короната во се влијае. Многу лесно може да се прошири. Сигурно нема банкари да ти смислуваат мерки.

Дали е поврзано со корона ова?
И на Зоте вакцините му се поврзани со рисјанство, ќе ти најде некој цитат од Библија. И не, кои деца и како ќе одат на училиште не е поврзано со ковид. Поврзано е со образование. Ризикот од ковид е само еден сегмент таму и докторот треба да си ја гледа работата за која е стручен, а не да се меша таму кај што не е.

Ако во шахот треба да се размислува 3 потези унапред, Мицкуре размислува 3 уназад. Немам видено до сега ваков глуп политичар без никаква стратегија и визија. Секоја одлука и став му се носи на дневна база зависно од каква глупост ќе смисли сдс во моментов. Глуп човек, ултра глуп. И он и цела негова гарнитура околу него.

Нема да ме изненади сеа да каже дека и ќе ги поништи мерките за вакцинирани/невакцинирани ако дојде на власт, се за ефтини политички поени.
Да...влечи глупи потези, посебно со вклучувањето на Вело во извршен...но мене ме чуди фактот што тој не е глуп, туку многу интелегентен човек. Обично сите кичевчани на машински земаа дипломски кај татко му(сум одел повеќе пати), а тој беше асистент при бранењето на дипломските...и стварно човекот е високоинтелегентен

или е страшливец и чека на сигурно, или има лоши советници....а можеби ,,болсојте,, му се ставени во менгеме од ембаси

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Короната во се влијае. Многу лесно може да се прошири. Сигурно нема банкари да ти смислуваат мерки.
Што знае даниловски како влијае неговата мерка врз економијата, или каков ефект ќе има тоа што две години децата као демек учат онлајн?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom