- Член од
- 22 јануари 2017
- Мислења
- 184
- Поени од реакции
- 151
Dada, za chekiran bagaz i prasav. FalaAko ti e chekiran bagazot DA vo recen bagaz NE
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dada, za chekiran bagaz i prasav. FalaAko ti e chekiran bagazot DA vo recen bagaz NE
Јас лани го направив тоа и ми вратија париДали некој поднел барање за конверзија на кредит за да ти ги вратат парите на сметка? Цело време ми дава грешка дека бројот на сметката не е точен...
Веројатно имаат таков договор со владата и за таа линија имаат некои субвенцииУште не ми е јасно зошто Визер преку Виена лета до Охрид а не до Скопје...
И 5 да влезат во моментов ќе биде така, голем дел од компаниите се во загуба од кризата и пробуваат на секој начин да земат плус пари. Ѕирни да видиш какви се цените на прекуокеанските летови. Пример за Австралија картите се неколку пати поскапи од тоа што беа претходно, плус со економи класа може и да не те качат.Од кога почнаа бе со administration fee по патник/по лет? Па уште 20% на цената додава тоа.
Дај нека влезе уште некој оператор, да се освестат малце со цениве.
Тие Такси ги имат од секогаш. Знам порано ко летав по 10 евра, едно евро беше цена на картата, а 9 таја administration fee.Од кога почнаа бе со administration fee по патник/по лет? Па уште 20% на цената додава тоа.
Дај нека влезе уште некој оператор, да се освестат малце со цениве.
Зависно од земјата кон која патуваш, кон МКД од никаде не бараат тест зашто МКД не го побарува тоа, ама од МКД стално ти гледаат условите во крајната дестинацијаНекој да нема патувано скоро Јуни месец дали терат негативен тест ?