Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Mrs suning od inter uste utre.
So markes sum za ova, there, I've said it.

Mnogu propadnaa so pandemijava ko kompanija, u kina haosi im se desija periodov i u paket so niv i nas ne vlecat nadole. U momentov se krstime u Marota i samo u Marota.

Ideme na skudeto i vaka i na uste edno ispaganje od grupi u ls, a pa preku kur.
t.jpg
Уште @SK-92 да се изјасни и може да ја затвориме темава.
Другите горе-долу знаеме на кој став се.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Во 2021 година Џеко не смее да ти биде замена за Лукаку.

Лаутаро се поврзува со Тотнем и Арсенал, наводно Тотнем и Интер се пред крај со договорот за сумата, а Арсенал договарал плата со Лаутаро (200 000 + неделно).

oд готово вересија...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.446
Поени од реакции
7.726
Среќа Ацид пак отворил скамерски меил па го хакнале сосе Кајгана пасворди и падна форумов, инаку ќе беше тотален мелтдаун... Го стисна некој црвеното копче за паника?

Инаку кур ме боли за Лукаку, ајде со Џеко ќе си товариме скудето, нека го земат Думфрис, Нејтан и еден од Запата, Кореа или дај боже Влаховиќ и пак сме најјаки

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.473
Во 2021 година Џеко не смее да ти биде замена за Лукаку.

Лаутаро се поврзува со Тотнем и Арсенал, наводно Тотнем и Интер се пред крај со договорот за сумата, а Арсенал договарал плата со Лаутаро (200 000 + неделно).

oд готово вересија...
Грешка си нешто за Лаутаро, напоредно со Лукаку овие нуделе, одбиени се зашто Лукаку оди/отиде во Челзи, за ова и Романо и Ди Марцио и секој релевантен и нерелевантен пишаа пред 2 или 3 дена, не дека е битно тоа после фрката со Лукаку.

За црниов не замерувам што си отиде, да не копам сеа по мои постови кога Конте си заминуваше каде убаво си напишав дека постои голема веројатност ова да се одрази и врз Лукаку кој всушност дојде во Интер баш поради Конте. Тоа за кое треба да му се замери е она што го објавуваше и изјавуваше цело лето на тема Интер, грешка у чекори што сеа го прави гомно од човек во очите на многу навивачи.

Резиме за летово до сеа, изгубија главен тренер, главен кондиционен тренер, Оријали, Ериксен за малце ќе умреше, али дефинитивно умре неговата кариера у Интер а мош и у фудбалот, продаден е можда и најдобриот десен бек моментално у фудбалов, топ 3 секако е Хакими, отиде една од најдобрите 9ки у лидер у права смисла на зборот во шампионскиот Интер.
Ова се премногу удари за еден тим од кој вака површно ако се гледа ќе се каже дека нема шанса Интер да се опорави.

Дојде турчинот, се врати Ди Марко, се форсира Сатријано од младинците, Џеко, најверојатно ќе дојде Дамфрис за десно ама уште ништо не е сигурно и дилемата е дали ќе се донесе уште некој во напад, 3 имиња се во игра, Влахович, Запада и Кореа, мој фаворит е Влахович ама тешко дека Фиорентина ќе попушти у барањата, мош да потпише нов договор со откупна клаузула (60-70м), пари кои Интер ги нема. Запата не го сакам, премногу кошта за некој што ќе напуни 31 сезонава, и вака не гарантира многу, играч со една добра сезона у кариерата е и толку, губи го, ич не го сакам, на долгорочен план ќе заглавиме со него, боље или Влахович или Кореа или никој на крај краева, само не Запата.

Треба многу коцки да се поклопат за да и следната сезона бидат конкурентни, на хартија може и нема да се лоши али после вакви удари у модерниот фудбал сите знаеме што следи, ќе бидеме прав уникатен пример и исклучок од цел тој pattern ако дојдеме пак до Скудето зашто искрено не памтам екипа после ваков колапс да дојде до титула во сезоната што следи.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Грешка си нешто за Лаутаро, напоредно со Лукаку овие нуделе, одбиени се зашто Лукаку оди/отиде во Челзи, за ова и Романо и Ди Марцио и секој релевантен и нерелевантен пишаа пред 2 или 3 дена, не дека е битно тоа после фрката со Лукаку.

За црниов не замерувам што си отиде, да не копам сеа по мои постови кога Конте си заминуваше каде убаво си напишав дека постои голема веројатност ова да се одрази и врз Лукаку кој всушност дојде во Интер баш поради Конте. Тоа за кое треба да му се замери е она што го објавуваше и изјавуваше цело лето на тема Интер, грешка у чекори што сеа го прави гомно од човек во очите на многу навивачи.

Резиме за летово до сеа, изгубија главен тренер, главен кондиционен тренер, Оријали, Ериксен за малце ќе умреше, али дефинитивно умре неговата кариера у Интер а мош и у фудбалот, продаден е можда и најдобриот десен бек моментално у фудбалов, топ 3 секако е Хакими, отиде една од најдобрите 9ки у лидер у права смисла на зборот во шампионскиот Интер.
Ова се премногу удари за еден тим од кој вака површно ако се гледа ќе се каже дека нема шанса Интер да се опорави.

Дојде турчинот, се врати Ди Марко, се форсира Сатријано од младинците, Џеко, најверојатно ќе дојде Дамфрис за десно ама уште ништо не е сигурно и дилемата е дали ќе се донесе уште некој во напад, 3 имиња се во игра, Влахович, Запада и Кореа, мој фаворит е Влахович ама тешко дека Фиорентина ќе попушти у барањата, мош да потпише нов договор со откупна клаузула (60-70м), пари кои Интер ги нема. Запата не го сакам, премногу кошта за некој што ќе напуни 31 сезонава, и вака не гарантира многу, играч со една добра сезона у кариерата е и толку, губи го, ич не го сакам, на долгорочен план ќе заглавиме со него, боље или Влахович или Кореа или никој на крај краева, само не Запата.

Треба многу коцки да се поклопат за да и следната сезона бидат конкурентни, на хартија може и нема да се лоши али после вакви удари у модерниот фудбал сите знаеме што следи, ќе бидеме прав уникатен пример и исклучок од цел тој pattern ако дојдеме пак до Скудето зашто искрено не памтам екипа после ваков колапс да дојде до титула во сезоната што следи.
За Лукаку имав пишано и пред да почне меркатото, како најлогична опција да се продаде за над 100 милиони и да се искочи од кризата, нели наместо Хакими, кога сите мислевме дека само тие 80 милиони се проблем. Сега, после продажбата на Хакими, па и далеку од сеедно ми е што си отиде и Лукаку.

За Мартинез се надевам дека си во право, 1000 различни ствари прочитав изминатиов период.
Во кратки црти се сложувам со тебе. Иако останувам оптимист, со неколку паметни потези и малце среќа би можеле да се надеваме на одбрана на скудето и поминување група во ЛШ.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.344
Поени од реакции
11.768
Абе не е Сампа ова па ќе ги топиме најјаките секое лето и ќе крпиме со Џековци. МРШ од Интер!
Не ми е верно еј, Лукаку и Хакими ги стопија. МРШ БЕ, МРШ!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.762
Прегледај го приврзокот 303290
Уште @SK-92 да се изјасни и може да ја затвориме темава.
Другите горе-долу знаеме на кој став се.
+1
Реков јас, ако остане на Хакими нема за што да се замараме, ама не остана...
Испаднаа жива превара. Со ова најверојатно и други ќе си заминат следно лето со оглед на тоа што покажаа кинезите какви амбиции имаат со продавањето на Лукаку.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.831
И Лукаку има голема кривица пошо договарал трансфер додека беше на одмор, а и клубот со тоа што не останаа децидни на ставот дека Лукаку е клучен играч во тимот. Хакими беше неопходна продажба ради финансиите, Лукаку не и затоа им се замерува на Кинезите. А за Лукаку немам зборови, класично путенце од човек, цело лето Милано вака, Милано така, Милано 100%, Интер у срце, кур се тресе у ладна вода, и на крај позади грб договарал лични услови со Челзи. Не дека тоа е забрането ама сметам дека многу лошо постапи према клубот кој повторно го стави на мапа откако го допре дното во Јунајтед. Све му даде Интер, поддршка од управа, од навивачи, заштита од медиумите, мурали му цртаа низ Милано, крал, ваков, таков и на крај ни тури кур. Капитенот според Урко хехехе да му ебам домашнина јас на него.

Искрено, за мене лично 115м за Лукаку се премногу пари и сметам дека не вреди толку, не викам дека не е јак играч, далеку од тоа, ама сумата не ми е ок па ради тоа мислам дека финансиски добро пројдовме тука, т.е. ги одравме Челзи. Проблемот е тајмингот на трансферот, непосредно пред почетокот на сезоната кога нема асална достапна замена. Или ќе земеме некој крлеж како Запата, краткорочно решение кое може да испадне ок замена, ама може и дно да допре па да го јадеме стапот, или ќе земеме помлад како Влаховиќ кој мене ми е прв избор од сите со кои не поврзуваат зашо стварно е добар плус е и млад со тоа што таквите како него се меч со две острици, или ќе го биде или ќе јаде златна канта и ќе отидат во истата канта 60тина милиони евра.

Тоа е што е, имаат голем минус Кинезиве за меркатото до сега, имаат уште 20тина дена нешто да поправат (Кореа, Дамфрис и Влаховиќ) али тешко дека може да изнудат позитивни критики кај фановите со било каков потег после се ова што се деси.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.344
Поени од реакции
11.768
Да се продадеше Лукаку за 115 а Хакими да останеше? М?
Мислам дека такви калкулации правевме овдека пред 2 месеци.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.473
Да се продадеше Лукаку за 115 а Хакими да останеше? М?
Мислам дека такви калкулации правевме овдека пред 2 месеци.
Inter imale potreba od 2 prodazbi, nesto sto nie ne go znaevme, a i retko koj drug go znaese. Ako ne si otidese lukaku posle hakimi, toa ke bese slucaj so Lautaro. Ako se prodadese Lukaku prv pred Hakimi, pak posle toa ke se odese na prodazba na uste eden od jakite. Taka da kako i da ja vrtime situacijata bese, ili seuste e , pretty fucked up.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.698
Inter imale potreba od 2 prodazbi, nesto sto nie ne go znaevme, a i retko koj drug go znaese. Ako ne si otidese lukaku posle hakimi, toa ke bese slucaj so Lautaro. Ako se prodadese Lukaku prv pred Hakimi, pak posle toa ke se odese na prodazba na uste eden od jakite. Taka da kako i da ja vrtime situacijata bese, ili seuste e , pretty fucked up.
НЕ НЕ НЕ НЕ...

Јасно и гласно кажа Марота, Интер со продавањето на Хакими, и некои ситници нема потреба за продавање.

Ова беше чиста намешталка на кинезиве, а и рака на срце не се одбива понуда од 115М во ова криза.

Големи пари беа во прашање.

пс. Јас жалам само за Хакими, бидејќи сигурен сум дека ќе најдеме играч кој ќе го замени Лукаку, ама нема да најдеме кој ќе го замени Хакими.

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.642
Поени од реакции
59.569
За мене Сунинг умреа затоа што немаат амбиција, не преземаат ризици, не вложуваат свои средства и излегуваат со изговори цело време. Тие беа прав избор за Интер, ама не се повеќе. Сите ќе дојдете на ова, за неколку месеци, или година две, кога ќе ви продадат уште играчи и ќе ви кажуваат дека клубот мора да се самофинансира (од продажба на играчи).
Овие во наредниве години ќе ни продаваат бројки, како сме се стабилизирале, сме срушиле рекорди во посетеност, сме срушиле рекорди на социјални мрежи... додека истовремено ќе ги шиткаат најдобрите играчи и ќе купуваат фри-трансфер и млади играчи и ќе чекаат да се погоди.

Последна шанса за палавковците Боби и Бани да се оправат, како би се дружеле повторно. :cautious:

Inter imale potreba od 2 prodazbi, nesto sto nie ne go znaevme, a i retko koj drug go znaese.
Како падна форумов скоро две недели и немав каде да се испразнам, се убив од читање артикли и коментари. Скоро секаде, на сите можни сајтови и портали, + твитови на новинари кои ја пратат ситуацијата, сите до еден тврдат дека Марота и Аусилио биле против продажбата. Ова мене ми говори дека продажбата не била неопходна, во спротивно Марота и Аусилио кои добро ја знаат финансиската ситуација никогаш не би се противеле. Ова е се решено од газдите и затоа целиот гнев на навивачите е насочен кон нив. Ако ги читавте деновиве коментарите на италијанските фанови, тие не релативизираат многу како нас овде, оволку пари онолку пари... туку се гневни, вријат, не можат да се помират со ова што му се случува на клубот.

Колку Сунинг немаат допир со реалноста зборува и тоа што на сред случувањата со Лукаку тие постираат џиџи-миџи продукти за продажба, при што добија илјадници коментари од типот „евро не ви даваме“. Многу коментари дека нема да купуваат карти оваа година... Можеби нема да се почувствува затоа што лимитот на Меаца ќе биде 40000, ќе видиме, но факт е дека после ова ќе падне бројот на посети, нешто што го градеа долго време. Просто речено, навивачите ја изгубија довербата.

Работите сега се појасни: Сунинг ќе продава се што може да се продаде и потоа ќе го продаде клубот. Мислам дека нема кој не го гледа тоа. Нема потреба да пишуваме #SuningOut, тие самите се решени да излезат, само што пред да излезат ќе не вратат 10 години назад.

Сега единствено можеме да се надеваме дека нема да се обвистинат муабетите за продажбата на Лаутаро (бидејќи се до сега се обвистини) и со тоа ќе се избегне тотален распад, барем до следната година.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.642
Поени од реакции
59.569
Околу Лукаку, во кратки црти:

1. Интер буквално му ја спаси кариерата. Во Манчестер така дебел, каде што си играа мајтап со неговиот first touch, ќе потонеше како Титаник.

2. Дојде во Интер, му ги симнаа килограмите, го направија вистински ѕвер, самиот го кажуваше тоа. Не му помогнаа само додека е во Интер туку му дадоа и доживотно знаење како треба, рутина која ќе ја користи до крајот на кариерата.

3. Навивачите секогаш беа со него, и после испаѓањето од групи во ЛШ, и после автоголот со Севиља, секогаш беше заштитен. Му цртаа мурали, го гледаа како новиот Адриано, а тој им изјавуваше љубов.

4. Освои скудето, одигра европско, отиде на одмор каде што договори нов клуб за поголема плата, и побара да си замине.

5. Замина како глушец, на заден влез на аеродром, каде го начека еден новинар и го праша да им објасни на навивачите, а тој бегајќи рече нешто како имал подготвено текст за навивачите и ќе објаснел.

Кралот на Милано. :kruna:

Ова никако не ја намалува вината на Сунинг затоа што на две години договор, тој може да бара што било, ништо не е до него. Но целата приказна покажа каков карактер е. Како што рече еден новинар, ако доаѓаш во Интер а си ја гледаш иднината на друго место, се е во ред, само не им глуми љубов на навивачите и не им давај лажни ветувања.

Фала му за се што направи и нека му е со среќа.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Нека го замолат Икарди да се врати да ја спасиме до негде сезонава(4то место).
Влахович не го дава Фиорентина,на нив пари не им требаат :D.
Друг напаѓач не ми текнува,све е мачка во вреќа.
пс.
И на Дортмунд не му требаат пари,лагано одбија 150мил за Халанд,у овие тешки времиња :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom