Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.432
- Поени од реакции
- 5.128
Знаеш ти, паметен си.Ова сам го смисли или додека си КРЕИРАШЕ ПРОЦЕС НА МИСЛЕЊЕ?
Ајде вежбај мислење и очекувам нешто паметно да пишеш следниот пат...
Знаеш ти, паметен си.Ова сам го смисли или додека си КРЕИРАШЕ ПРОЦЕС НА МИСЛЕЊЕ?
Ајде вежбај мислење и очекувам нешто паметно да пишеш следниот пат...
ништо не објаснува, ниту се труди, трола за да привлече внимание, тоа му е у фокус, а не дали земјата е рамна
Не сум грешкаСекој има право да згреши бар еднаш...Па и ти која и да си
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 303035
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 303036
Штом се милијардери мора да веруваме... Камо видеата да се посмееме малку?Намали со сликиве, не можеме да те пратиме, не сме толку паметни. Не ни кажа што мислиш за Безос и Бренсон, милијардерите кои се качија таму горе и ни пратија видеа? Првиот дури и дикпик ни прати.
Гуглај брате, ма да не знам каков рамноземјаш си ти кога се уште не си ги видел и не си ги дебункирал.Штом се милијардери мора да веруваме... Камо видеата да се посмееме малку?
Шо ќе гуглам ме убеди... Милијардери се тоа не е заебанција...Гуглај брате, ма да не знам каков рамноземјаш си ти кога се уште не си ги видел и не си ги дебункирал.
Абе, дај точна мапа од рамнава земја. Многу различни ги има, не знам која е вистинската.Дали е некој запознаен со авионот ZERO G PLANE? Можно ли е "сФемирскиве" милијардери да летале со тој авион? На пример вака:
This is how zero-g flights actually work
The European Space Agency offered me a seat on their zero-g plane: it's an Airbus A310 that flies parabolic maneuvers, pulling up into the sky and then arcin...youtu.beАвтоматски споено мислење:
Шо ќе гуглам ме убеди... Милијардери се тоа не е заебанција...
Eве ќе ти пишам полека за да ме разбереш: н_е__ е__ б_и_т_н_о___д_а_л_и___с_е___м_и_л_и_ј_а_р_д_е_р_и___и_л_и___н_е.Шо ќе гуглам ме убеди... Милијардери се тоа не е заебанција...
Абе, дај точна мапа од рамнава земја. Многу различни ги има, не знам која е вистинската.
Гуглај...Абе, дај точна мапа од рамнава земја. Многу различни ги има, не знам која е вистинската.
И на крајот да ги остават да лебдат таму, додека одат closing creditsСо Бугар ќе се разбереш, можда и со анти-ваксер, ама со рамноземјаш - никогаш.
Би било ептен кул да се напраи краудфандинг на реално шоу во кое праќаат 10 рамноземјаши во вселената, со пренос во живо, со реакции, со убедувања дека сепак ова не е вистина, со све. Нема човек на светов кој не би платил пари да го гледа тоа.
Да ги остават да бидат сателит. И онака не постојатИ на крајот да ги остават да лебдат таму, додека одат closing credits