Во тунелот има приемник, ти со колата си приемник, нема сигнал пошто нема откриено небо. Де прочитај се ти самиот, пред да се кикотиш! Друже Кајмакчалан.Конвергенција не е закривување...
Прегледај го приврзокот 302983
Автоматски споено мислење:
"Се губи само кога нема отворено небо, односно кога на приемникот му е покриен патот кон небото (сателитите)." Што напиша и остана жив... Значи си се возел низ тунел арно ама таму немет приемници... Викаш до сателитите било? Шо е работава напредуеш или?
Си напишал наслов на јутјуб и оп видео за сателити а бар го гледаше ли? Ти јаден не ни знаеш што прикажуваат на тоа видео. Важно го закачи овде и се спаси...Буквално има еден куп видеа од правење сателити )
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Железничка пруга ќе поставеле од Кајмакчалан за Бардовци таман ќе ти одговара...Во тунелот има приемник, ти со колата си приемник, нема сигнал пошто нема откриено небо. Де прочитај се ти самиот, пред да се кикотиш! Друже Кајмакчалан.
УстФари шу е работата со тунелите? Имаат они врска со тоа што земјата е раВна или немаат?
Ајде банирај го и да легнуваме пополека
Оди легни си бе смртник...Ајде банирај го и да легнуваме пополека
Ти пречи моето присуство а дикле? Ако ме банира помирно ли ќе спиеш? На кој основ да ме банира? Затоа што комуницираме за обликот на земјата? Навредив некого овде или па пцуев некого?Ајде банирај го и да легнуваме пополека
А си се зезнал, не ти идам у посета!Си напишал наслов на јутјуб и оп видео за сателити а бар го гледаше ли? Ти јаден не ни знаеш што прикажуваат на тоа видео. Важно го закачи овде и се спаси... Прегледај го приврзокот 302985Прегледај го приврзокот 302986Прегледај го приврзокот 302987Прегледај го приврзокот 302988
FLAT EARTH | 29 PROOFS!
*CLAIMING FAIR USE*originally uploaded by the channel "Gnow The Truth"Thanks for watching!Please...Like, Subscribe & Share, for more content!God Blessyoutu.beАвтоматски споено мислење:
Железничка пруга ќе поставеле од Кајмакчалан за Бардовци таман ќе ти одговара...
Прегледај го приврзокот 302989
A zamisli na moment umot da mu go imas. Pa ke se odmoris ko covek. Ne stvarno, na ovie najlesno im e. Se im e ramno .А си се зезнал, не ти идам у посета!
Па и не ни можеш нема да те пуштат од Бардовци пошто редок случај си...А си се зезнал, не ти идам у посета!
А шо на тебе да не ти се врти случајно ај оди легни сиA zamisli na moment umot da mu go imas. Pa ke se odmoris ko covek. Ne stvarno, na ovie najlesno im e. Se im e ramno .
Ау сине па ти се бодеш.Па и не ни можеш нема да те пуштат од Бардовци пошто редок случај си...
А шо на тебе да не ти се врти случајно ај оди легни си
Мислам дека повеќето се тролови, вклучително и оние кои ги измислуваат теориите. Дел од нив си прават добра забава, нервираат луѓе по интернет, дел од нив го прават тоа за заработка, видеата им постигнуваат гледаност и заработуваат од јутјуб.Жал ми е само што се повеќе и повеќе луѓе се залетуваат по вакви теории на заговор. Се надевам дека се водени само од инаетот и недовербата кон „системот“, во спротивно е веќе загрижувачки.
За тие што ги прават видеата разбирам, зборот ми е за тие што ги гледаат и веруваат.Мислам дека повеќето се тролови, вклучително и оние кои ги измислуваат теориите. Дел од нив си прават добра забава, нервираат луѓе по интернет, дел од нив го прават тоа за заработка, видеата им постигнуваат гледаност и заработуваат од јутјуб.
Помал дел се пациенти.
Не за џабе црногорците имаат изрека: благо оном ко рано полуди, сав му живот у весељу проџе.A zamisli na moment umot da mu go imas. Pa ke se odmoris ko covek. Ne stvarno, na ovie najlesno im e. Se im e ramno .
Темава е за на телевизија. Да се сподели да види народ со кого делиме ваздух.Зависи како си го замислуваш "крајот на земјата". Моделот на РАМНА ЗЕМЈА е земјата и водите се во средина а околу нив целата земја ја заобиколува Антарктика или Јужниот пол со своите високи ледени брегови ја држат цела водна површина... Замисли си пица средината е земјата со водите а крајчето на пицата се издигнатите ледени брегови на Јужниот пол кој ја обиколува цела РАМНА ЗЕМЈА...