Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Бијонс, за џабе со тебе. Ни знаеш што е СЗО, ни како функционира ни какви ингеренции има.
... е па научиме, сподели знаење, тоа го прават сите доблести луѓе, а не само да покажат со прст „не знаеш“ и толку!:pipi:
...ајде дај ги твоите аргументи што преставува НЕрелевантниот СЗО,

Последно уредено:
ЛУЃЕ СВЕСТЕТЕ СЕ!
И покрај вакциниве, пак ќе имало многу заеазени. Јавноста седи и си чути, ако луѓево се вакцинирале ќе имале колективен имунитет и сега друго трупат дека ќе имало многу заразени. Земајте антибиотик доколку имате црвено грло и со него витамин Ц за да ги уништите штетните бактерии кои се наоѓаат внатре, доколку има вирус се дава симптоматска терапија. Да ве прашам вие што бевте на респиратор, заради надоврзување на бактериска инфекција со вирусов - ви даваа ли антибиотик за да се уништи бактеријата која заедно со вирусот бетер штети прават?
Најголема заштита за целиот свет е да се развива природниот имунитет со правилна исхрана и со голема количина на течности особено со овој жежок период за да не имате дијареа, која дополнително ви го намалува имунитетот.
ЧУВАЈТЕ СИ СЕ СО ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ И ПОВЕЌЕ ПИЈАЈТЕ ТЕЧНОСТИ ЗА ДА ЈА ДРЖИТЕ ВНАТРЕШНАТА РАМНОТЕЖА.

и тука ги има тие бројки, ама не издвоени од целината

Последно уредено:
Не. :sleep:

Screenshot_20210730-230338_Office.jpg

Не. :sleep:

Прегледај го приврзокот 302964

Ете за да докажеш дека поранешната вработена од Фајзер лаже треба да земеш едно шишенце и течноста да ја однесеш на хемиска анализа и таму да утврдат кои состојки ги има во течноста исто како што се испитува бунарска вода дали е за пиење или не.

Ете за да докажеш дека поранешната вработена од Фајзер лаже треба да земеш едно шишенце и течноста да ја однесеш на хемиска анализа и таму да утврдат кои состојки ги има во течноста исто како што се испитува бунарска вода дали е за пиење или не.
Има име поранешната вработена и дај да видиме анализите од шишенцето.

Има име поранешната вработена и дај да видиме анализите од шишенцето.
Имаш еден куп по вакциналните пунктови.Земи едно,викни ги сите национални телевизии јавно да вршат пренос кога ќе се врши хемиската анализа и конечно македонската јавност да ја знае целата вистина.Да сум јас доктор за 24 часа тоа ќе го направам откако претходно ќе си набавам еден Калаш за секој случај ради моја безбедност.

Сума сумарум
ЛУЃЕ СВЕСТЕТЕ СЕ!
И покрај вакциниве, пак ќе имало многу заеазени. Јавноста седи и си чути, ако луѓево се вакцинирале ќе имале колективен имунитет и сега друго трупат дека ќе имало многу заразени. Земајте антибиотик доколку имате црвено грло и со него витамин Ц за да ги уништите штетните бактерии кои се наоѓаат внатре, доколку има вирус се дава симптоматска терапија. Да ве прашам вие што бевте на респиратор, заради надоврзување на бактериска инфекција со вирусов - ви даваа ли антибиотик за да се уништи бактеријата која заедно со вирусот бетер штети прават?
Најголема заштита за целиот свет е да се развива природниот имунитет со правилна исхрана и со голема количина на течности особено со овој жежок период за да не имате дијареа, која дополнително ви го намалува имунитетот.
ЧУВАЈТЕ СИ СЕ СО ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ И ПОВЕЌЕ ПИЈАЈТЕ ТЕЧНОСТИ ЗА ДА ЈА ДРЖИТЕ ВНАТРЕШНАТА РАМНОТЕЖА.

И да не заборавиме дека ако цревата ти се океј и лачи од тоа за среќа не допамин серетонин нешо беше.

A healthy gut contains healthy bacteria and immune cells that ward off infectious agents like bacteria, viruses and fungi. A healthy gut also communicates with the brain through nerves and hormones, which helps maintain general health and well-being.

Многу ми се интересни луѓево што веруваат на рандом ствари напишани од рандом луѓе на интернет и се прават паметни.

Добро ти работи тоа црпката нешто ? Сега одлучи се, или има осиромашен ураниум како што испитала таа докторката во Словенија или има graphene oxide како што испитала таа од Шпанија.

Слушај да ти кажам нешто, делумно, ваквите глупости се криви што не може да се направи една силна кампања за притисок врз властите во светот за конкретни решенија против фармако мафијата.

Мислам не е ова само сега со коронава, туку уназад со години, антиваксерското движење, најчесто се занимаваше со глупости, што фармацевските компании ги користеа за целосна дискредитација на идејата за средување на состојбата со вакцините.

Последно уредено:
Имаш еден куп по вакциналните пунктови.Земи едно,викни ги сите национални телевизии јавно да вршат пренос кога ќе се врши хемиската анализа и конечно македонската јавност да ја знае целата вистина.Да сум јас доктор за 24 часа тоа ќе го направам откако претходно ќе си набавам еден Калаш за секој случај ради моја безбедност.
Јас не тврдам дека има нешто. Ти си тој. Ти направи анализа.

Јас не тврдам дека има нешто. Ти си тој. Ти направи анализа.
Јас немам потреба да испитувам таква течност бидејки немам намера за ниедни пари на светот да ја ставам во моето тело а ако некој присилно проба поарно да не знае што ќе го снајде.

CDC не реагира вака глупаво без причина.

The new data, published in the U.S. agency’s Morbidity and Mortality Weekly Report, also found that fully vaccinated people who get infected carry as much of the virus in their nose as unvaccinated people, and could spread it to other individuals.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom