Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки мислење за Xiaomi Note 10 Pro

Другар ме прашува дали вреди кај нив го имале на некоја акција 6/64 за 150€

Гарант мислиш за Редми Ноте 10 про...Вреди и те како со оглед дека кај нас минимум е 100 евра поскап.Нека донесе и за продажба слободно.И ако не е тајна за која земја станува збор?

Гарант мислиш за Редми Ноте 10 про...Вреди и те како со оглед дека кај нас минимум е 100 евра поскап.Нека донесе и за продажба слободно.И ако не е тајна за која земја станува збор?
Бугарија :)
Во сабота се отварал нов салон па имале промотивни цени

Кои телефони подржуваат Е-Сим од Шаоми ?

Гледам во Анхоч го има Редми Ноте 10 Про. Некој искуство со купување телефон од кај нив?

Гледам во Анхоч го има Редми Ноте 10 Про. Некој искуство со купување телефон од кај нив?
Лошо искуство, баш со xiaomi телефон..
Незнам каков ром имаше телефонот, после некое време си повлече апдејт и имаше проблем со мрежен сигнал.
Го однесов во сервис (тогаш беше асса електроникс, мислам дека е нивен сервис) констатираат проблем со матичната плоча која треба да се замени, и поради неисплатливоста на поправката за нив констатираа "физичко оштетување" на уредот.. Мое лично искуство многу одамна сега незнам како е

Какво искуство имате со MIUI 12.5?, посебно ако сте дале апдејт на MIUI 12? Дали ја штеди батеријата како што беше најавено или пак ја цеди повеќе и од MIUI 12 како што читам на некои сајтови?

Какво искуство имате со MIUI 12.5?, посебно ако сте дале апдејт на MIUI 12? Дали ја штеди батеријата како што беше најавено или пак ја цеди повеќе и од MIUI 12 како што читам на некои сајтови?
Исто, некое мало подобрување имат. Полнењето е побрзо, кај камерата мало подобрување.

П.С.
Ево скриншот од прошлата сабота, цел ден го гњавевIMG_20210903_231938.jpg

Последно уредено:
Имам дилема Poco m3 pro 5 g , Redmi 9 pro, Redmi 8 pro во принцип за таа сума незнам дали ми а1 ќе ми издржи до крај на месец..

Здраво дечки,
се работи за XIAOMI MI 9T имам проблем со fast charging. Со оригиналниот полнач престана да полни брзо. Единствено со 27W или 33W и тоа не со секој полни брзо, порано со овие полначи полнеше со turbo charging сега со таквите полни со fast charging. Едно ниво подолу да речам.

Досега пробав factory reset и recycle на батеријата но нема успех. Исто така имав update на Android од пред скоро време не сум сигурен дали после то почна да прај проблем.

Дали на некој му се случило слично нешто и искуства околу проблемов?

Здраво дечки,
се работи за XIAOMI MI 9T имам проблем со fast charging. Со оригиналниот полнач престана да полни брзо. Единствено со 27W или 33W и тоа не со секој полни брзо, порано со овие полначи полнеше со turbo charging сега со таквите полни со fast charging. Едно ниво подолу да речам.

Досега пробав factory reset и recycle на батеријата но нема успех. Исто така имав update на Android од пред скоро време не сум сигурен дали после то почна да прај проблем.

Брате јас имам ноте 9 про најпрвин кога го полнев не ми покауваше фаст и турбо, па пред извесно време приметив кога го вклучам ми излегува турбо и проценти одбројуваат, па пак ми го снема, и еве овие денови пак се полни турбо. така да мислам дека е нешто до update или нешто слично

Здраво дечки,

Исчисти го портот.
Автоматски споено мислење:

Здраво дечки,

Исчисти го портот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom