Рамна Земја?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
@Red Zurla ево рецимо и да не си Профаундли небитно, аман немојте да споделувате мислења во сериозни и интересни теми како оние за Корона, како @ZOTE шо се испили од нигде никаде пред некое време, аман молимвас. Еве нека јет равна, најравна од сите плочи во соларниов систем.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Дечко, го вреѓаш секој што ќе ти реплицира и на секој коментар си контра све. Не се пали ебате глупиот, 2021 сме и ни постираш некои српски изјави и теории кој допирна точка со реалноста немаат. Ама буквално, допирна точка немаат. Ова е како да го глеаме Милан Тарот.

Сигурно и у него веруваш. Такви ко тебе може само да се јават кај него и јајца да си удараат од глава за против малери.

Постираш слика од вртелешка и слика со луѓе дека стоиме на земјата и не сме мрдале....Демек, врти многу брзо па зошто не сме се мрдале....??? Баш си дебил човече.

Географија и природа и општество уште од основно имаш, не се бламирај со вакви ствари.
Тогаш шо се замараш толку? Ај избриши си го запотеното чело и уживај...
Автоматски споено мислење:

@Red Zurla ево рецимо и да не си Профаундли небитно, аман немојте да споделувате мислења во сериозни и интересни теми како оние за Корона, како @ZOTE шо се испили од нигде никаде пред некое време, аман молимвас. Еве нека јет равна, најравна од сите плочи во соларниов систем.
Многу се трудиш околу темава ај одмори се...

Ако некој знае за некој документарец или снимка за тоа како е изградена ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА или МОНТИРАЊЕ САТЕЛИТИ нека пушти линк овде...

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476

Дупла ви е темата и банирајте го тролот.
@Acid

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
youtu.be

FLAT EARTH | NASA LIES | PART I & II [Intro Into FE Research, History & Conspiracy] ⁷²⁰ᵖ ⁶⁰ᶠᵖˢ
Thanks for stopping by! Please Like, Subscribe, Comment & Share for more content like it!Clip(s) originally uploaded by the channel(s); "aplanetruth.info"htt...
youtu.be
youtu.be

Прегледај го приврзокот 302704Прегледај го приврзокот 302708Прегледај го приврзокот 302704Прегледај го приврзокот 302705Прегледај го приврзокот 302706Прегледај го приврзокот 302707Прегледај го приврзокот 302708

N ever
A
S traight
A nswer
The only thing NASA sent into space is your imagination...
Чепкаш проблематика за која ексклузивно право има @ZOTE. Ова е сериозна тема, нема заебанција. Не ми делуваш спремен да ја носиш на плеќите тежината на мисијата. Башка, Зоте сеа е преокупиран со пандемии. Не е лошо да го контактираш, да ги усогласите ставовите и целите и

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Тогаш шо се замараш толку? Ај избриши си го запотеното чело и уживај...

Многу се трудиш околу темава ај одмори се...

Ако некој знае за некој документарец или снимка за тоа како е изградена ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА или МОНТИРАЊЕ САТЕЛИТИ нека пушти линк овде...
А, оти моментално овде е 40, а во Сиднеј 15 степени?

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Чепкаш проблематика за која ексклузивно право има @ZOTE. Ова е сериозна тема, нема заебанција. Не ми делуваш спремен да ја носиш на плеќите тежината на мисијата. Башка, Зоте сеа е преокупиран со пандемии. Не е лошо да го контактираш, да ги усогласите ставовите и целите и
Ти да не си му некоја секретарка на Зоте?

Затоа што сонцето кружи околу земјата...

Зошто не е обиколена земјата во правец север-југ?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Абе ти веруваш дека постои Сонцето? Ај ќе ве замолам да го блокирате дечково кој верува во небулози како постоење на Америка, НАСА, Сонцето, Никсон. Ало, разбуди се!

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440

Не те прашав за ден-ноќ, туку за годишните времиња.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.955
Поени од реакции
42.679
У задње време почна да врие од фолијаши, не знам на што се должи работава, дали има превише слободно време народов или нешто друго.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Абе ти веруваш дека постои Сонцето? Ај ќе ве замолам да го блокирате дечково кој верува во небулози како постоење на Америка, НАСА, Сонцето, Никсон. Ало, разбуди се!
Цело човечанство спава.
А коме је сметала Југославија?
Зашто за све азијате кажемо Кинезе иако се они разликују?

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Да ме блокираат или банираат затоа што сакам да го споделам моето размислување? Изгледа многу пипава тема сум одбрал штом ваква нервоза се јавува кај вас...

Не те прашав за ден-ноќ, туку за годишните времиња.
Шо викаш ти за годишните времиња? Се менуваат затоа што се врти земјата? А шо мислиш за ѕвездените констелации? Зошто низ илјадници години не се сменети?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
У задње време почна да врие од фолијаши, не знам на што се должи работава, дали има превише слободно време народов или нешто друго.
Јели друг Тита заиста умро или су га позвали назад у Шамбали за даље инструкције?
Ко је зајебо Зајева убедио га да пусти оно налик на браду?
Јели то брада или је испрљан?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да ме блокираат или банираат затоа што сакам да го споделам моето размислување? Изгледа многу пипава тема сум одбрал штом ваква нервоза се јавува кај вас...
Која нервоза кога дечко веруваш во некои глупости како тоа дека Сонцето постои. Не ти е јасно дека со муабетот за Рамна Земја ја прикриваш големата вистина? Ист си како другиве што веруваат во Округла Земја.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440

Шо викаш ти за годишните времиња? Се менуваат затоа што се врти земјата? А шо мислиш за ѕвездените констелации? Зошто низ илјадници години не се сменети?
Јас не викам ништо. Се ослободив од програмирањето на рептилите. Мозокот ми е чист и трагам по вистината. Сега треба да одлучам меѓу шуплива и рамна земја, ама пошто ти како претставник на рамноземјашите очигледно ги немаш сите одговори, ќе одам кај шупливите ако не ме убедиш за брзо.

Kajgana Shop

На врв Bottom