@Red Zurla ево рецимо и да не си Профаундли небитно, аман немојте да споделувате мислења во сериозни и интересни теми како оние за Корона, како @ZOTE шо се испили од нигде никаде пред некое време, аман молимвас. Еве нека јет равна, најравна од сите плочи во соларниов систем.
Дечко, го вреѓаш секој што ќе ти реплицира и на секој коментар си контра све. Не се пали ебате глупиот, 2021 сме и ни постираш некои српски изјави и теории кој допирна точка со реалноста немаат. Ама буквално, допирна точка немаат. Ова е како да го глеаме Милан Тарот.
Сигурно и у него веруваш. Такви ко тебе може само да се јават кај него и јајца да си удараат од глава за против малери.
Постираш слика од вртелешка и слика со луѓе дека стоиме на земјата и не сме мрдале....Демек, врти многу брзо па зошто не сме се мрдале....??? Баш си дебил човече.
Географија и природа и општество уште од основно имаш, не се бламирај со вакви ствари.
@Red Zurla ево рецимо и да не си Профаундли небитно, аман немојте да споделувате мислења во сериозни и интересни теми како оние за Корона, како @ZOTE шо се испили од нигде никаде пред некое време, аман молимвас. Еве нека јет равна, најравна од сите плочи во соларниов систем.
Ако некој знае за некој документарец или снимка за тоа како е изградена ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА или МОНТИРАЊЕ САТЕЛИТИ нека пушти линк овде...
Пред да ме исмеете мене или луѓево што прават и поставуваат видеа на Youtube или членовите на т.н. Flat Earth Society, сакам да кажам дека не ја отворам темава за да ве убедам дека е точно тоа што се тврди, туку сакам што повеќе луѓе да размислуваат, да се запрашаат за работите/аргументите кои...
Една од најстарите мистерии е: „каква форма има земјата“? Ератостен 240г. п.н.е. успеал да докаже дека земјата е топка мерејки го аголот на сонцето на две оддалечени локации и успеал приближно да го пресмета обемот на земјата. Аристотел знаел за заобленоста на земјата гледајки го хоризонтот и...
IF YOU FIND THE TRANSITIONS TO BE TOO QUICK...I SINCERELY APOLOGIZE AND SIMPLY RECOMMEND USING THE SLOW-DOWN FEATURE ON THE VIDEO PLAYER, MUTING THE AUDIO, T...
★Support Hibbeler Productions by becoming a Patreon:https://www.patreon.com/seanhibbeler“If you tell a lie, make it big, and then keep repeating it, people w...
★Support Hibbeler Productions by becoming a Patreon:https://www.patreon.com/seanhibbelerThe Earth is NOT a spinning ball of water in "outer space". You just ...
★Support Hibbeler Productions by becoming a Patreon:https://www.patreon.com/seanhibbelerBesides guessing what the map may look like (I'm sure we will never k...
The popular modern scientific-materialist-atheist worldview propagated by NASA, the mainstream media and the public education system is that you are here bec...
youtu.be
Автоматски споено мислење:
N ever
A
S traight
A nswer
The only thing NASA sent into space is your imagination...
Чепкаш проблематика за која ексклузивно право има @ZOTE. Ова е сериозна тема, нема заебанција. Не ми делуваш спремен да ја носиш на плеќите тежината на мисијата. Башка, Зоте сеа е преокупиран со пандемии. Не е лошо да го контактираш, да ги усогласите ставовите и целите и
Тогаш шо се замараш толку? Ај избриши си го запотеното чело и уживај...
Многу се трудиш околу темава ај одмори се...
Ако некој знае за некој документарец или снимка за тоа како е изградена ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА или МОНТИРАЊЕ САТЕЛИТИ нека пушти линк овде...
Чепкаш проблематика за која ексклузивно право има @ZOTE. Ова е сериозна тема, нема заебанција. Не ми делуваш спремен да ја носиш на плеќите тежината на мисијата. Башка, Зоте сеа е преокупиран со пандемии. Не е лошо да го контактираш, да ги усогласите ставовите и целите и
Абе ти веруваш дека постои Сонцето? Ај ќе ве замолам да го блокирате дечково кој верува во небулози како постоење на Америка, НАСА, Сонцето, Никсон. Ало, разбуди се!
Абе ти веруваш дека постои Сонцето? Ај ќе ве замолам да го блокирате дечково кој верува во небулози како постоење на Америка, НАСА, Сонцето, Никсон. Ало, разбуди се!
Да ме блокираат или банираат затоа што сакам да го споделам моето размислување? Изгледа многу пипава тема сум одбрал штом ваква нервоза се јавува кај вас...
Шо викаш ти за годишните времиња? Се менуваат затоа што се врти земјата? А шо мислиш за ѕвездените констелации? Зошто низ илјадници години не се сменети?
Јели друг Тита заиста умро или су га позвали назад у Шамбали за даље инструкције?
Ко је зајебо Зајева убедио га да пусти оно налик на браду?
Јели то брада или је испрљан?
Да ме блокираат или банираат затоа што сакам да го споделам моето размислување? Изгледа многу пипава тема сум одбрал штом ваква нервоза се јавува кај вас...
Која нервоза кога дечко веруваш во некои глупости како тоа дека Сонцето постои. Не ти е јасно дека со муабетот за Рамна Земја ја прикриваш големата вистина? Ист си како другиве што веруваат во Округла Земја.
Шо викаш ти за годишните времиња? Се менуваат затоа што се врти земјата? А шо мислиш за ѕвездените констелации? Зошто низ илјадници години не се сменети?
Јас не викам ништо. Се ослободив од програмирањето на рептилите. Мозокот ми е чист и трагам по вистината. Сега треба да одлучам меѓу шуплива и рамна земја, ама пошто ти како претставник на рамноземјашите очигледно ги немаш сите одговори, ќе одам кај шупливите ако не ме убедиш за брзо.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.