- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.262
- Поени од реакции
- 8.378
Drzi se na temata.
Шириш лажни вести, јас работам во институција и носам маска и колегите итн
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Drzi se na temata.
Шириш лажни вести, јас работам во институција и носам маска и колегите итн
Идам у општина у Тетово да вадам документ, службеникот таму ми вика вади тоа маската не сме у болница. Гледај ме мене како правам така и ти прави.
Да се надоварзам на лажниве вести само.
да не си се сликал за лична карта ша мора да се вади маска ???
Идам у општина у Тетово да вадам документ, службеникот таму ми вика вади тоа маската не сме у болница. Гледај ме мене како правам така и ти прави.
Да се надоварзам на лажниве вести само.
85% од популацијата над 16 годиниСо 85% вакцинирани пак рестрикции ова е веќе лудост
ќе се вакцинирате на секои 6 месециШтом и вакцините не помагаат цел "живот" ќе го поминеме во рестрикции и полициски часови
Незнам за вас другари ама за мене тоа не е живот.
За сите што мислат дека вакцините се единствено решение, еве го и Исланд, трета во светот по вакцинација после Малта и ОАЕ.
85% од поулацијата над 16 години има две дози. 50% се вакцинирани со Фајзер, другите со Модерна, АЗ и J&J.
Еве како изгледа сега.
Прегледај го приврзокот 302427
Воедно ги враќаат рестрикциите и од викендов до 13 август.
Прочитај уназад 6-7 страни за што се залагам.За тие што мислат дека вакцините не се решение, ете го Исланд со 1 починат од нова година наваму.
За тие што мислат дека вакцините не се решение, нека ја споредат смртноста во UK во јануари и сега.
За тие што мислат дека вакцините не се решение, нека прочитат уште еднаш што всушност значи вакцината.
Ние имаме многу посериозен проблем од вирусов изгледа.
Зашто би се вакцинирале коа не помагаат,односно пак ќе има рестрикции,полициски часови и сл?85% од популацијата над 16 години
Автоматски споено мислење:
ќе се вакцинирате на секои 6 месеци
јас нема
ја ќе се изолирам на село
сега барам куќа да купам
Зашто воведуваат рестрикции тогаш? Рекордери се у вакцинација.За тие што мислат дека вакцините не се решение, ете го Исланд со 1 починат од нова година наваму.
За тие што мислат дека вакцините не се решение, нека ја споредат смртноста во UK во јануари и сега.
За тие што мислат дека вакцините не се решение, нека прочитат уште еднаш што всушност значи вакцината.
Ние имаме многу посериозен проблем од вирусов изгледа.
За каде зборуваш?...се поти Комисијата за заразни болести, но не од високите летни температури, туку од погрешната нејзина постапка за која е самата свесна, но принудена поради политички притисок да ги олабават мерките со дозвола за одржување на свадби на затворен простор поради дојденците од дијаспората,
...така да тоа олабавувањето си го прави своето, многу активни случаеви, инфицирани, а богами се зголеми и бројот на тие пациенти со потешки симптоми хоспитализирани поради ниска сатурација со кислород, а на тоа да ја додадам и непослушноста на вакцинираните т.е. непочитување од нивна страна на сеуште на сила важечка мерка за носење на заштитна маска во затворен простор и на други места доколку не може да се запази два метра дистанца,