Нема гајле, Владе, сега ќе ти објаснам, само нешто имам да завршам прво. Чекај тука.
Znaeme, znaeme. Ne sme od vcera tuka.
Za tie sto ne znaat ete da ne se macat, Vojvodata 98 % od postovite tresi gluposti tuka, vo smisla onaka bas tresi gluposti i koga ke se najdi vo tesno, a toa e mnogu cesto se povikuva na tie 98 %. Kao ne bil seriozen, se zaebaval, pa kako sega na primer od visoka noga demek koj sum jas, vie ste crvi za mene itn itn. I sekako tuka se i tie 2 % koga bil seriozen ama ete nikoj neznaj kade i vo koi postovi bile sodrzani. Ova se patem receno negovi zborovi, da ne recite izmisluvam nesto.
Od druga strana jas komotno mozam da se samo citiram so stav iskazan pred gidini i godini i uste da drzi voda, stav koj go pominal zabot na vremeto i koj se pokazal sosem ispraven i togas i sega.
E vojvodo to e razlikata pomegju tebe i mene, taka da izvini me zabole mene sto ti ke napisis i kakov stav ke zavzemis, sekako ke smenis mislenje za nekoj mesec i ke se povikuvas na tie 98 %.
Nemas tezina na zborot be vojvodo, mivka si. Soncogled.
Dovolno e nekoj da ti procepka po mislenjata sto si gi imal do pred nekoja godina i ke mu stani jasno kolku vredis.
Toj ke objasnuval nesto, grevce

.
P. S kako be toj starecot sto go pretepaja oti bil za SDSM i Kateto. Kolku go osudija covekot sto go otepa? Epten bese zagrean za slucajot, duri i tema otvori. Se znae nesto?