Ботче![]()
Е што ботче. Шкариќ е алфа и омега за Апасиев. Ова е колумна на Шкариќ. Шкариќ го оценил со 10, белким е попаметен од Апасиев.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ботче![]()
Дочитај го целиот цитат, и кажи им во штаб дека не те бива да пуштат ново дете...Е што ботче. Шкариќ е алфа и омега за Апасиев. Ова е колумна на Шкариќ. Шкариќ го оценил со 10, белким е попаметен од Апасиев.
Дочитај го целиот цитат, и кажи им во штаб дека не те бива да пуштат ново дете...
После ќе кркнеш и нешто друго, не за џабе си набавија лубрикантчина по екстра цена...Ама реално да си правиме муабет мислат на вас, да не ве жуље многу, абе европски ориентирани, европски стандарди нема лабавко...Ќе кркнам едно сендвиче јас. Ти дреми тука, изигравај комита.
После ќе кркнеш и нешто друго, не за џабе си набавија лубрикантчина по екстра цена...Ама реално да си правиме муабет мислат на вас, да не ве жуље многу, абе европски ориентирани, европски стандарди нема лабавко...
Зошто споредуваш планински луѓе и бандити со студенти со 10ки?![]()
Rrahje e deputetëve të BDI-së dhe PDSH-së
Për më tepër shikoni videon e mëposhtme të shkëputur nga Tv 24 Vestiwww.youtube.com
како нашите сограѓани од малцинството кое брои 25.17% се тепаа во не толку далечната 2014 година.
Мислам дека лидерчето ќе може да ги натепа овие малцински мажишта.
Де бе па вие подржувачиве на Левица како се палите некој кога ќе упадне да зборува против Апасиев на темава.
Бот ли е,не е ли бот,секако нема да му го промени мислењето на никого.
Една страшна параноја ве удира.Колку агресивно дејствувате,страшна работа.
Темава и за критики е,а не само да зборуваме мед и млеко за некого.
Миле.Киро
Да,да,ти новиот.
Ако стварно си партиски бот не се обидувај да шириш тука пропаганда против Апасиев.Тие стратегии се секако мизерни.Нема да упалат кај никого,баш напротив,уште толку ја зајакнуваат љубовта спрема лидерот.
Залудно е.
Кој да го подржуваме?Де бе па вие подржувачиве на Левица како се палите некој кога ќе упадне да зборува против Апасиев на темава.
Бот ли е,не е ли бот,секако нема да му го промени мислењето на никого.
Една страшна параноја ве удира.Колку агресивно дејствувате,страшна работа.
Темава и за критики е,а не само да зборуваме мед и млеко за некого.
Миле.Киро
Да,да,ти новиот.
Ако стварно си партиски бот не се обидувај да шириш тука пропаганда против Апасиев.Тие стратегии се секако мизерни.Нема да упалат кај никого,баш напротив,уште толку ја зајакнуваат љубовта спрема лидерот.
Залудно е.
neka pocne pogolemite prekrsoci na zakon i ustav od strana na vladata da gi napagja. Ke ima temi do krajot na zivotot.
Берик не е тоа муабетот.Кој за кого сака нека гласа.Кој да го подржуваме?
ВМРО или СДСМ?
Небитно за што е муабетот. Пошто викаш Апасиев е срање, кажи за кој мислиш ти дека е океј да се гласа!Берик не е тоа муабетот.Кој за кого сака нека гласа.
Пеер за никого.Во тоа е поентата.Човек има избор и за никој да не гласа.Небитно за што е муабетот. Пошто викаш Апасиев е срање, кажи за кој мислиш ти дека е океј да се гласа!
Еве ја мислам дека е ок за Апасиев и ќе ти кажам зашто, ако те интересира. Исто така, ако те интересира ќе ти кажам зашто е срање да гласаме за СДСМ и ВМРО.
Ти викаш дека е Апасиев срање. Ја викам - во ред.
За кој според тебе е океј да се гласа?
Еве на пример, ја сакам да гласам за Апасиев, а ти ми отвораш очи и сега нема да гласам за него. За кого е океј да се гласа?