Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Btw одложена е со Арсенал имало ковид случаеви кај енглезиве.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.859
Како и да е одличен спонзор, заедно со леново кои ќе го унапределе партнерството, кинезите обезбедуваат значајно зголемување на приходите
Е сеа ИО Макрадули и Маркес Фити кога ќе ти дојдат ќе видиш убаво.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.177
Поени од реакции
10.132
Интер има најбогат спонзорски договор со Социос у Serie A од сите тимови чии спонзори немаат врска со газдата на клубот (читај Јуве, Сасуоло, Фиорентина).

Ама Сунинг не ја разбираат поентата.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.645
Поени од реакции
59.578
Член од
16 април 2014
Мислења
7.344
Поени од реакции
11.768
Да си бидеме реални, дресов е како да платам 5$ на некој индиец од Фивер.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.645
Поени од реакции
59.578

The more you use Socios.com, the more points you’ll accumulate. These points all count towards your Fan Power Leaderboard score, which in turn means more team-exclusive prizes. Your points get converted into $SSU loyalty tokens, that you can use in the Socios.com shop to get exclusive merch, experiences & more.

Звучат како Лајонес :D

We are Socios.com, creators of Fan Tokens. Our all-in-one app provides Inter fans worldwide a platform to influence and engage with the team like never before. $INTER is for everyone, no matter where you are, if you bleed black and blue, your voice will be heard and your passion recognized.

Го прогласувам NOT FOR EVERYONE за умрено.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.478
Да, али алудира на фановите на Интер само. :D
Не ми се свиѓа ова како иде на дресов, логото им е добро на овие ама не отишле со тоа, од друга страна веќе имаше најава баш за ист ваков изглед на дресот така да не е и некое изненадување ова за мене, општо дизајнот на дресот и првиот и вториот ми се тапа така да ова мањебитно ми е. Ќе го зеам четвртиот тој шарениот али ако начекам со пирели логото, не со овие, на крај стварно испадна дека тој е најбољи иако уште третиов не е искочен али ваљда нема да е полош од првите два..
A и ова со доларов при кинески газди : )))), гарант таму ќе тераат со тоа нивната џгољава валута, нема ни да имаат дозвола вакво нешто таму да продаваат.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.645
Поени од реакции
59.578
Читав некаде дека дресот е како што е затоа што е тежок за пиратерија (Кинезите сега викаат hold my beer).

Инаку читав на сајтот на Социос, браќата ќе ни продаваат фан-токени а за возврат ќе добиеме магла, ама можам да видам како ова им е економски исплатливо.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.763
Социос и конкретно ова лого на предната страна ќе биле само оваа сезона?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.859
Социос и конкретно ова лого на предната страна ќе биле само оваа сезона?
Да се надеваме, зашо во спротивност ќе треба да се спријателам со Иосоно а тоа не е баш добро.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Е сеа ИО Макрадули и Маркес Фити кога ќе ти дојдат ќе видиш убаво.
Ти се свиѓа новото лого ?
Ама онака најискрено,погледај на што личи дресов со $Inter и одговори ми.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.859
Ти се свиѓа новото лого ?
Ама онака најискрено,погледај на што личи дресов со $Inter и одговори ми.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Не, ужасно ми е. За финансискиот дел се заебавав јас, не за изгледот на логото. И дресовите за сега ми се крш, не знам можда со тек на време ќе се навикнам...

Kajgana Shop

На врв Bottom