Corvus
Latrodectus
MoanaПрепорачајте некој од подобрите филмови на The Rock?
Jumanji
Hobbs & Shaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MoanaПрепорачајте некој од подобрите филмови на The Rock?
Како можеш да постираш добри работи овде проследени со shit-posts во Драга Кајгана, еве не знамКога ќе се спомни Шарлиз Терон, одма ми текнува на Адвокат на Ѓаволот 1997ма. Филмиште.
Тука ја гледав прв пат и после изнаспуштив 10ци филмови со неа. Ова ми е фаворит tho, иако и во Æon Flux 2005та ми беше топ.
Also, со Кеану беа dreamy couple. The kind of stuff you only get to see во филм од западот. Сигурно не турски серии каде брклосаниот смрдло ја бакнува ајша в чело.
![]()
![]()
![]()
![]()
Препорачајте некој од подобрите филмови на The Rock?
Среќа ме имате мене за со хумор да го разбранувам шитпостањето.![]()
Добри филмови и The Rock не идат заедно.Препорачајте некој од подобрите филмови на The Rock?
И за комедии ли е експерт Кјубрик?ако ти е ваков хуморот тури си пепел хехе
![]()
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
After the insane General Jack D. Ripper initiates a nuclear strike on the Soviet Union, a war room full of politicians, generals and a Russian diplomat all frantically try to stop the nuclear strike.letterboxd.com
Не смее да се критикува Кјубрик на форумов.повеке ке не насмее @Ron Burgundy него филмов![]()
Смее бе. Hit or miss ми е Кјубрик менеНе смее да се критикува Кјубрик на форумов.
Големиот режисер на најдосадните филмови после тие на Копола.
Ќе беше многу боље xDБез него филмската индустрија немаше да биде ваква каква што е денеска.