Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Точно, партиските шефови знам за случаи каде вработија на определен период неколку личности од партиите во тие фамозни лаборатории за пцр тестови. Солидни плати од 22-23 илјади.....
Види тоа ти се визионери во бизнисот. Еве дотичниве Никоб видоа дека има пари во приватното здравство и ја отворија Никоб Медикал. За разлика од другите овие се повизионерски настроени и изнакупија и возила за брза помош. Исто така тоа не е поврзано со најавите на спасителот Венко Филипче за јавно приватно партнерство и за брзата помош само што се случи ковид пандемија + избори и немаше смисла тоа да се реализира. Не за друго мислеа дека ќе влијае негативно за изборната кампања. Не дека ќе влијаеше кај оваа раја тоа ама ајде.

Ме интересира ако има некој инфо, колку во Македонија се заразиле по втор пат од почетокот на пандемијата и дали некој воопшто по втора доза вакцина е заразен со вирусот?

Ме интересира ако има некој инфо, колку во Македонија се заразиле по втор пат од почетокот на пандемијата и дали некој воопшто по втора доза вакцина е заразен со вирусот?
Побарав и јас таква информација ама нашиве форумски експерти не одговорија оти не знаат.

На рака се бројат ако воопшто.

Ako znae nekoj neka prevede...tuka pisuva deka 50 procenti od zarazenite se lica koi ble celosno vakcinirani.
Od 300 dusi koi bea bolni od kovid, jas licno znam samo edna osoba koja se reinficira...a 12 lica koi so teski simptomi na bolesta I itna hospitalizacija posle primanje na prva doza vakcina.
Vtora doza ne primija.

Најверојатно се работи за пост ковид компликации,а не за по втор пат заболени.После некое време од кога ке го прележи некој вирусот можно е да дојде до компликации кои се поопасни од самиот Ковид,па претпоставувам дека за тие со пост ковид комликации тврдат дека по втор пат заболеле

Ako znae nekoj neka prevede...tuka pisuva deka 50 procenti od zarazenite se lica koi ble celosno vakcinirani.
Od 300 dusi koi bea bolni od kovid, jas licno znam samo edna osoba koja se reinficira...a 12 lica koi so teski simptomi na bolesta I itna hospitalizacija posle primanje na prva doza vakcina.
Vtora doza ne primija.
Море ќути тоа за вакцините. Види шо викаат за масонот на насловна страна!

Знам човек втор пат што ја има прележано или така барем тврди, првиот пат температури цела недела а вториот пат само омалаксаност без температури и повеќе на спиење на одмор во таа насока го терало, вториот пат полесно.

Ништо не е случајно. Истражете predictive programming. Вакви примери има во многу филмови, стрипови итн

https://youtu.be/_ZX2SOw0Spo
Мене X-man и Супермен ми се гледани цртаните ко мал. Така да нема мака, ќе развиеме супер сили и ќе може,е да се движиме низ космосот без проблем.

Знам човек втор пат што ја има прележано или така барем тврди, првиот пат температури цела недела а вториот пат само омалаксаност без температури и повеќе на спиење на одмор во таа насока го терало, вториот пат полесно.
Како тоа тврди!?
Направил тест или не?

Мене X-man и Супермен ми се гледани цртаните ко мал. Така да нема мака, ќе развиеме супер сили и ќе може,е да се движиме низ космосот без проблем.

Све им е планирано. Вие што се вакциниравте може да имате закаснети реакции, другите да завршат стерилни.

https://streamable.com/94e2p3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom