...аааа не фала, не идам во ЛП, познат си по пис муабет!
Министерот Филипче видно разочаран од постапките на докторката која се вратила од Италија и намес...
kanal5.com.mk
јас воопшто не спинувам, ја кажувам и друга страна,
вистина е дека докторката (директорка), ај што отишла на скијање кога не требаше да оди, ај што дојде инфицирана па не кажала, ај што беше директорка па пример за сите, морала да одржи предавање (не и стигаат парите) каде многу медицински лица се инфицицираа, а неа мува не ја лазеше што зела на врат толку колеги што ги зарази, барем да се извинеше!?
Докторката Гордана Николиќ, една од првите здравствени работници, која во кумановската болница се зарази од корона вирусот, веќе 40-ти ден е позитивна на Ковид-19.Таа на фејсбук ја сподели својата лична борба со вирусот, но и со Фондот за здравство. Како лекар кој се заразил на работното место,
fokus.mk
...а сега друга страна, друга докторка која работејќи со пациенти се заразила со коронавирусот и морала да плаќа партиципација за лекување, па плус на боледување ја воделе!
...знаеш која е разликата меѓу првата и втората докторка? се обидуваш да ме деградираш во пишувањето, па политика ова она сум сакала, еве кажи во што е разликата, еве јас ќутам, не оди тоа така или оди, нема - разлика?!