Дискусија околу Полицијата

Стојат на Првомајска, кај тоа џебот на Охис, пред семафорите на Рамос Илијадис и после Марија Петрол. Ама обично стојат од 8-9 часот и кога обична раја оди на работа и како што му пишав казнуваат само од 90 до 2005 годиште коли, Ок карикирам, ама ниеднаш не видов Х6 застаната, а веќе година е постот запоседнат.

Yup, секој ден кога си одам од работа накај 14:30 таму се паркираат (т.е) малце погоре кај продавничето пред да се исклучиш десно за Усје, и тотално се согласувам за тоа дека x6 итн немаат застанато.

Сега само што ме застанаа со друштво во кола пред стан и тоа, му давам документи и ми вика, девојче ај жити се смена ми завршува и си замина, wtf, као извини што немам пиено па да ме казниш [emoji38]zz: жими сѐ HBO Comedy не им е рамен.
Темава осеќам во блиско ќе се претвори во ДК со дешавки ко што се тргнати со запирање.
Сигурно си почнала да замараш како што замараш тука, па имал попаметна работа од тоа да се расправа со тебе :toe:

Сигурно си почнала да замараш како што замараш тука, па имал попаметна работа од тоа да се расправа со тебе :toe:
Поента е дека со ваков раст на криминал на секој чекор, целиот фокус и ангажман на полицијата е кон собраќајни прекршоци и проверка дали си ја регистрирал колата. Важно се исклучително ревносни некој да не се паркира пред пазарче Буњаковец или пред Броз... Зошто никој не се потруди да се мота низ центар да се обидат да ги фатат стоките што крадат телефони од тинејџери и ограбуваат случајни минувачи?
Луѓето се едноставно револтирани. Само тоа што им носи пари ги интересира.

Земи банирај го паразитов од форумов, макар и без причина така заслужува, банирај го за ширење глупоќа, заразна е.

Земи банирај го паразитов од форумов, макар и без причина така заслужува, банирај го за ширење глупоќа, заразна е.
А што реков нешто лошо за да ме банира, кога напаѓате без причина ок е, а кога ви се враќа ви смета ?

А што реков нешто лошо за да ме банира, кога напаѓате без причина ок е, а кога ви се враќа ви смета ?
Глуп си многу, кај на улица треба да трпиме ваша глупоќа па и на форумов?

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Глуп си многу, кај на улица треба да трпиме ваша глупоќа па и на форумов?
Фала мн, се гледа кој е глупиот, те молам поштеди ме од твојот културен речник и не ме цитирај повеќе.

Фала мн, се гледа кој е глупиот, те молам поштеди ме од твојот културен речник и не ме цитирај повеќе.
Оди казни рандом лик сега на улица полечи фрустрации, културата е наменета за културни луѓе не е за партиски паразити кои живеат на грб на народот.

Оди казни рандом лик сега на улица полечи фрустрации, културата е наменета за културни луѓе не е за партиски паразити кои живеат на грб на народот.
Казнувам тој што го крши законот, а тие често се вакви самобендисани фаци како тебе, а за култура не ти следува тебе да зборуваш, чао

Казнувам тој што го крши законот, а тие често се вакви самобендисани фаци како тебе, а за култура не ти следува тебе да зборуваш, чао

Интересно е што со твоето постирање само ги потврдуваш најлошите стереотипи за "бистар" и "поштен" цајкан. ACAB :) Само напред.

Интересно е што со твоето постирање само ги потврдуваш најлошите стереотипи за "бистар" и "поштен" цајкан. ACAB :) Само напред.
А ти за поштен и интелегентен граѓанин на оваа држава, полиција и општо правосуден систем мразат криминалците, позз

А ти за поштен и интелегентен граѓанин на оваа држава, полиција и општо правосуден систем мразат криминалците, позз
Fuck the police!!! comin straight from da Underground !!! Тоа ти е песна ОД Ниггас вит Атитјуд. NWA. Compton.

pozz be pozz...ccc...uste hehence i : D ti fali za kompleten vpecatok

Абе јас леб те ранам паразиту, мене у живот никад полиција не ме казнила, не кршам закони, исправен сум секад, ги знам добро правилата на игра, а ако и тоа не ви е доволно вртам еден број и идеш на прекоманда во Шипковица.
Кажи на кој реон си каде и во колку саат дремеш таму да поминам да ти го видам суратот?

Џандари мрази секој нормален граѓанин. Да не беше така немаше да има илјадници фак д полис песни, а нула фак д фајрмен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom