Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.959
Поени од реакции
67.724
Таман за Нова Година ке е спремен. Не знам кога се случи оваа "револуција", репка пред клуб. Да не беше второто, ке го немаше првото. Особено со влечење на 2 повреди.

Не сум професионален спортист, па не можам да сфатам што му се случува во главата.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
Таман за Нова Година ке е спремен. Не знам кога се случи оваа "револуција", репка пред клуб. Да не беше второто, ке го немаше првото. Особено со влечење на 2 повреди.

Не сум професионален спортист, па не можам да сфатам што му се случува во главата.
ваљда од ко се "избрука" пред цел свет, сфати дека не може со глава у ѕид да иде...

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
За Варан изгледа ќе ја биде работава, додека за Камавинга се оладила работата бидејки не сме му прв пик.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Мене ми се допаѓа повеќе во споредба со ланскиот дрес.

Иако Адидас ме разочара целокупно со сите дизајни, од Најк ми се допаѓаа многу повеќе.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
За Варан изгледа ќе ја биде работава, додека за Камавинга се оладила работата бидејки не сме му прв пик.
Ако не го зимаат Камавинга, нека пробаст со Филипс од Лидс, интересен играч

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
team viewer требаше да биде исто како шо беше шевролет до сеаа.... логото нивно горе, а под него да стои пишаното team viewer

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Пишав и на фејсбук групата, ќе пишам и овде, дресот е добар, спонзорот (логото) крш.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.959
Поени од реакции
67.724
Само кај нас се прават сапуници од трансфери, и тоа непотребно. Како може да се врткаш околу играч, ако истиот не сака да игра во Англија?

Трансферот на Варан ми е мачка во вреќа ако се случи, но ајде, за некоја нормална сума се добива играч кој не е injury prone, и ке може да се користи и во ротација, со тон искуство.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Само кај нас се прават сапуници од трансфери, и тоа непотребно. Како може да се врткаш околу играч, ако истиот не сака да игра во Англија?

Трансферот на Варан ми е мачка во вреќа ако се случи, но ајде, за некоја нормална сума се добива играч кој не е injury prone, и ке може да се користи и во ротација, со тон искуство.
Па добро, секогаш има простор да се убеди одреден играч, не е на одмет да се проба.
За Варан уште пред 3-4 месеци го реков истото, кога беше без Рамос беше Линделоф втор дел, но сепак надеж ми дава дека последните две сезони доста квалитетно се работи на трансферите и ретко да има пропуст. Ќе го има Мегваер покрај себе, таму го играше со Милитао.

П.С. Објавувањето на Санчо требаше да биде денес, но сеуште нема ништо.

Последно уредено:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
Па добро, секогаш има простор да се убеди одреден играч, не е на одмет да се проба.
За Варан уште пред 3-4 месеци го реков истото, кога беше без Рамос беше Линделоф втор дел, но сепак надеж ми дава дека последните две сезони доста квалитетно се работи на трансферите и ретко да има пропуст. Ќе го има Мегваер покрај себе, таму го играше со Милитао.

П.С. Објавувањето на Санчо требаше да биде денес, но сеуште нема ништо.
Санчо ќе е веројатно понеделнички, да ја "стресиме" берзата :pos: доволно беше денес дресот....

Kajgana Shop

На врв Bottom