Без кондом сте - Што ќе правите?

Нема да ми е ни прв ни последен пат секс без кондом....сеа ризик има пошо дотилната нели не ја познавам....ама ако дојдеме до таква ситуација нема да ме сопре никој да не се плеснеме малку.
п.с. Увек е боље без кондом:wink:.

епа пријател веќе си во небрано
лошото се десило
ти треба само да избереш кое од нив е полошо :smir::smir:

A prvata trafika/apteka/prodavnica e 500 m od kukata .. ke ja ostavis da oladi ?
Абе, да оладела. Ако ја оставиш да олади, после ко да не можеш пак да ја загрееш.

Ко за сто кец да збориме, побогу. :icon_lol:

Чим сум испаднал толку глуп да излезам со девојката да знам дека може да падне секс а да немам кондоми со мене не сум заслужил да ебнам нешто таа вечер нема шанси без кондом па колку и да сме запалени и двајцата.За моја среќа никад тоа досега не се десило :)

И ко ќе се врати ќе се натрти?
Пак, утре сабајле.

Подобро да го одложат чинот за 15 минути додека отиде да купи, мајку му, што прави разлика од 15 минути? И да, јас би го чекала да се врати или јас би отишла да купам. Немој, крајот на светот е, па да не може да се почека неколку минути за да се купи кондом.

Затоа или стално некој нека си носи тоа со себе, а ако не тогаш трк до најблиска продавница. Или тоа или нема да имам секс ни под точка разно.

Подобро да го одложат чинот за 15 минути додека отиде да купи,мајку му,што прави разлика од 15 минути?И да јас би го чекала да се врати или јас би отишла да купам.Немој крајот на светот е па да не може да се почека неколку минути за да се купи кондом.

Затоа или стално некој нека си носи тоа со себе,а ако не тогаш трк до најблиска продавница.Или тоа или нема да имам секс ни под точка разно.

Koга чинот е прекинат поради некоја причина (не е важно која), понатаму не е тоа тоа.
Јас не би продолжила, што знам, „магијата“ би се уништила.
Посебно ако се работи за прв пат без разлика дали девојката е невина или пак и` прв пат со дечкото.

И ко демек сите жени се исти?
Утре сабајле.

А појќето се тртат? :)

Па не е битно кога бе матуф.Ако сака посабајлечки ,ок,не ми смета мене:)

Јас не би сабајлечки.

Koга чинот е прекинат поради некоја причина (не е важно која), понатаму не е тоа тоа.
Јас не би продолжила, што знам, „магијата“ би се уништила.
Посебно ако се работи за прв пат без разлика дали девојката е невина или пак и` прв пат со дечкото.

Ако и е прв пат ќе и биде уште повеќе трема, ама дечкото ако знае дека и е прв пат, ќе знае како да ја опушти де, па ако треба и друг пат може да го направи првиот пат. Не е секогаш до магијата, некогаш е и до спречувањето на несакана бременост. И ако нема секс таа вечер, ќе има наредната, не е сексот како воздух па да умреш без него.

Hmm ako saka taa da se dupi so mene ke me ceka i saat da najdam kondom

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom