Pa doplati si 300 .....evrejki i zemi si Japan,made in Malezija,Kina,Taland,Cehoslovacka,Belgija....Japan.AH zlaten EI nis..bea ZVEROVI za japanci i germanci...sea se rasparaame so kniezi i toa od ako imas srekja.....ako ne frli ko so elektricnine cesmi.....kupi, donesi doma, otpakuj, odi do kontejner i frli...
Ајде кажи ти тогаш предлог инвертер клима за соба до 50м2 без изолација со пвц/алуминиумски прозори?Slusajte go lepi i ke se zeznete 100%
Strelec ke ti kaze, on e pokompetenten.Ајде кажи ти тогаш предлог инвертер клима за соба до 50м2 без изолација со пвц/алуминиумски прозори?
Kakvi se tie pvc/aluminijski prozorci.abre, vie se karate mesto da spodelite iskustva.....
Abe iskustva ima spodeleno eeeeeej mnogu,samo ako imas zelba da citas,3000 stranici se,zavisi kakva ti e zelbata.Citanjeto e po elektronski pat,a ako te nervira elektronskoto citanje,mozis i da si go ispecatis,kako romani vo nekolku tomovi da go podelis.abre, vie se karate mesto da spodelite iskustva.....
Земи си Мидеа или Вивакс,Стан е ќе го топли 3.5 кв. Ако има парно зградата , не ти треба догревање. Ќе видиш зимава како ќе поминеш,па во зависност од тоа ќе си ставиш стиропор 5 или 8. А ако имаш градско парно за 30 квадрати годишно нема повеќе од 200 евра да биде.drugarki i drugari, preporaka za 25-30m2...klima inventor stan severo zapadprizemje pod mene podrumi znaci gol prostor, pred se za greenje, za ladenje manjak vise site se super...PREPORAKA, budzet low 30.000 bez montaza...ja gledam midea nordic , da pvc i izolacija sredna vrednost....
Midea AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) / MOX230-12HFN8-QRD6GW KIT
plz...preporaki za druga marka iskustvo i sve ostalo....
Ајде Sv.B дај препорака. Поучен си од Стрелец.Земи си Мидеа или Вивакс,Стан е ќе го топли 3.5 кв. Ако има парно зградата , не ти треба догревање. Ќе видиш зимава како ќе поминеш,па во зависност од тоа ќе си ставиш стиропор 5 или 8. А ако имаш градско парно за 30 квадрати годишно нема повеќе од 200 евра да биде.
Мој совет е ако веќе си решил да купеш Vivax AERI или Tundra ќе појдеш дирек во овласен за Vivax во твојот град можи ќе ти намалат цената ... за Tundra во Setec .... зашто да му даваш 4к вазла со тие пари монтажата ќе си ја платешabre, vie se karate mesto da spodelite iskustva.....
Od moe licno iskustvo ako ne sakas da imas cesti on off ciklusi podaleku od gree ,imam pisano prethodno zosto ,i gree na auto fan ne raboti dobro i recisi nema modulacija i ima odstapki na zadadena temperatura ,prvo raboti 2c nad zadadena pa ceka da padni 2c pod zadadena za da proraboti i katastrofa.Eve ti potvrda deka gree g-tech ne modulira ,ako ti ja fali nekoj eve jas ke ti ja prodadam 1godina stara 20000den vo komplet so bakarni cevki .abre, vie se karate mesto da spodelite iskustva.....
Ista situacija e i so T.S.T Lomo on-off ciklusi suvi defrosti bez Led na izmenuvacot na nadvoresnata edinica i bonus Gree klimite rabotat 2 do 3 stepeni nad zadadenata temperaturaOd moe licno iskustvo ako ne sakas da imas cesti on off ciklusi podaleku od gree ,imam pisano prethodno zosto ,i gree na auto fan ne raboti dobro i recisi nema modulacija i ima odstapki na zadadena temperatura ,prvo raboti 2c nad zadadena pa ceka da padni 2c pod zadadena za da proraboti i katastrofa.Eve ti potvrda deka gree g-tech ne modulira ,ako ti ja fali nekoj eve jas ke ti ja prodadam 1godina stara 20000den vo komplet so bakarni cevki.Прегледај го приврзокот 301352
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
E vo odnos na cekanjeto molenjeto da vkluci klimata pak da raboti ,od gree imaat inovatovno resenie ,koe raboti na dalecina neli e so wifi i online update na firmware koj vsusnost osven na hartija ne postoi vo realno koristenje ,po nivna sugestija resenieto e sledno koga klimata ke izgasi togas odis go baras dalecinskoto ili usivas i od krevet ili o rabota ako ti zazvonat deka zaladuva ,i ako ti bila zadadena 24 da recime ti odma zadavas 26 i po 3minitu koga ke pomini vremeto za zastita na kompresorot klimata ke vkluci odma i ete imas greenje ama pa sega ke pocekas od ko ke vkluci pak go baras dalecinskoto za da namalis na 24 i taka do beskaraj ke trcas ,ili ja prodavas evtinko i spas .Ista situacija e i so T.S.T Lomo on-off ciklusi suvi defrosti bez Led na izmenuvacot na nadvoresnata edinica i bonus Gree klimite rabotat 2 do 3 stepeni nad zadadenata temperatura
Primer Zadavam 22 srepeni isklucuva na 25 stepeni koga ke postigne nema modulacija a povtorno za da vkluci treba da cekam temperaturata vo prostorot da padne na 20 stepeni.
Zatoa jas mojata T.S.T ke ja prodadam ama za pomala suma od 14.000 denari ne ja davamE vo odnos na cekanjeto molenjeto da vkluci klimata pak da raboti ,od gree imaat inovatovno resenie ,koe raboti na dalecina neli e so wifi i online update na firmware koj vsusnost osven na hartija ne postoi vo realno koristenje ,po nivna sugestija resenieto e sledno koga klimata ke izgasi togas odis go baras dalecinskoto ili usivas i od krevet ili o rabota ako ti zazvonat deka zaladuva ,i ako ti bila zadadena 24 da recime ti odma zadavas 26 i po 3minitu koga ke pomini vremeto za zastita na kompresorot klimata ke vkluci odma i ete imas greenje ama pa sega ke pocekas od ko ke vkluci pak go baras dalecinskoto za da namalis na 24 i taka do beskaraj ke trcas ,ili ja prodavas evtinko i spas .
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Amber Nordic 12 za 50kАјде кажи ти тогаш предлог инвертер клима за соба до 50м2 без изолација со пвц/алуминиумски прозори?