Хоуп
ümid edirəm
Какво расно убаво жениште е оваа Charlize Theron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас пак кога го земав Хансолот муабетите на форуми беа дека од Грее нема подобра, ама излезе во реалноста да е ѓубре право. Кој пробал знае.Enigma , ha ?
Ja kad sam uzimao sebi prvu Gree klimu isto je bilo na forumu
" nezadovoljnih kupaca " , forumskih stručnjaka , nekakvih znalaca koji su drvlje i kamenje sasipali na Gree , maltene ispadaš lud ako uzmeš Gree , no u stvarnom svijetu baš niko nije imao zamjerke na Gree , od vlasnika - korisnika pa do servisera , montera sve riječi hvale .. Nakon prve kupljene klime , iskustva s njom preko ljeta i grijanja zimi sledeče godine uzeo sam još 6 komada...
Ти па најде да реплицираш.....Ti pa najde da solis pamet......
Од искуство гаранцијата кај Мицибушито од кај Чапкуно е 100 пати подобра одколку од Грее. Кај мене случајот со пукната пластика кај АП50 се реши за 24 часа и тоа со избор на опции да одберам што ми одговара најмногу.Фала за попустот без фискална, тогаш ни гаранција нема.
Дај ти кажи која од Грее дава 6KW на -15, со тест, ако воопшто има таква. Пошто за Амберот 2,5ката и на финскиот тест се виде дека не дава колку што е деклариран, т.е дека дава значително помалку.Дајте бре еден Митсубиши што дава 6kw na --15 колку кошта ако има таква за 70к.
Да ептен е убава и нежна и има некој посебен став, зрачи со некоја енергија...Секогаш ја преферирав пред Скарлет.
Ето
Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија
Филмовите може се добри за да си грицкаш семки и пуканици, ама на тоа ако остане една платформа како Бетмен пример, тогаш најверојатно не вреди да дебатираме. Да упропастиш толкави масивни платформи за да испорачаш "popcorn cinema" е шамар во лице на секоја публика. Вакви во добар дел се...forum.kajgana.com
Грдичка е на фаца. Или ајде просек за малку. Тука на форумов имаш поубави од неа.Нема поубава од Скарлет.
За мене таа е принцеза.Грдичка е на фаца. Или ајде просек за малку. Тука на форумов имаш поубави од неа.
6/10
![]()
Ајде сега не сме до толку. Страшила па.Да не претеруваме сега, тешки страшила го газат форумов.
Ова мора да е фотошоп, нема шанси вака да се нашминкала. Па ја ќе ја нашминкав боље.
Јас? Поубава сум од неа.љубоморна е, затоа таква испрчена слика стаила
Јас? Поубава сум од неа.
8.5/10Дај да те видиме де
Очекував ваков reply...