Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.745
- Поени од реакции
- 27.744
Да да на мене мислел, знам.Животот го дал за да кењаш сега.
Да да на мене мислел, знам.Животот го дал за да кењаш сега.
Sega da ne se precenuvame. Najverojatno ni tvoite ne mislat na tebe, ne pak toj.Да да на мене мислел, знам.
Сурово ама неизбежно.Sega da ne se precenuvame. Najverojatno ni tvoite ne mislat na tebe, ne pak toj.
Ииии као ме зезна владе мкд latinica albansko zname не знае кај тераSega da ne se precenuvame. Najverojatno ni tvoite ne mislat na tebe, ne pak toj.
Иле колку години имаш брат ? 22-23-24 ?Сурово ама неизбежно.
Трети ден како вадиш 500че,веќе 1500 имаш собрано.Сеа појди со парите на сред село у гранапот,тоа пивото отров за глувци 3лтр за 100ка,посебна салама,собери ги соселаните и кажувај им како Заев у нареден мандат канализација ке ви направи.Овде можеш само на уста да ни го земеш на сите по еднаш два пати,како ти чиниDimo Apasijata e vsusnost muska verzija na baba Goga Joga ... i dvajcata mnogu lupetaat, nisto sustinski ne kazuvaat, toa sto go nabubale od tie pravnite knigi go prepovtaraat do milion i nazad, pak da si gi glasate i sledeci put![]()
Друже ти си најверојатно човекот што ќе ме убеди да се вратам за локалните да гласам за Левица иако нема да има тој глас кој знае какво значење. Ќе ми потрошиш некое евро плус ама јебига.Иле колку години имаш брат ? 22-23-24 ?
Нели ти е попаметно да бркаш путки на тие години,да се опиваш,да лудуваш... ?
Како прво и основно,политиката е канцер.Особено македонската.
Политиката како што ќе ти го разработи и зголеми егото ниедна друга работа нема.Стварно ли мислиш дека ќе ја спасиш Македонија ? Стварно ли мислиш дека Левица ќе направи нешто којзнае што,ќе ја задржи младинава тука,ќе ги подобро меѓучовечките односи,ќе направи да се гордееме со земјава ?
Јас сфаќам дека не е убаво да се паѓа во тежок песимизам,ама ситуацијава во државава е скроз тргната пријателе,скроз !!! А Левица тешко дека ќе ја управи.
Оди таму собери некое 20-годишно моменце,дарувај го вечерва...
Си фатил тука да се расправаш како некое старо аро.
Оф леле бе пеер,гласај ако сакаш.Друже ти си најверојатно човекот што ќе ме убеди да се вратам за локалните да гласам за Левица иако нема да има тој глас кој знае какво значење. Ќе ми потрошиш некое евро плус ама јебига.
Немој вака сам да се закопуваш друг пат као шо направи сега.Оф леле бе пеер,гласај ако сакаш.
Не знам како толку ефтино се убедувате дека секој што пишува на темава е уфрлен агент на некоја друга партија.
Добронамерно ти го кажав тоа погоре,со политиката само стресови ќе си набиеш.Не е за млад човек македонска политика.
И јас пробав во минатото кога бев твои години да ги освестувам луѓево за работничките права и зголемување на платата.Знаеш на шти наидов ? Цинизам,простотилук и слични работи.
Нема веза,ти си знаеш.Времето ќе покаже дали си бил во право или не.
Баш ме интересира дали оваа комуњарска лебарка знае дека ликот (и партијата) со кој се слика е бугарска кучка која лиже бугарска
знае знае, ама мора да голта за тендер, работа, решение или било каква лична користБаш ме интересира дали оваа комуњарска лебарка знае дека ликот (и партијата) со кој се слика е бугарска кучка која лиже бугарскафашистичкаадминистративна чизма која клоцала глави на неговите дедовци и прадедовци?
Секоја партија си има свој Bodhidharma.Друже ти си најверојатно човекот што ќе ме убеди да се вратам за локалните да гласам за Левица иако нема да има тој глас кој знае какво значење. Ќе ми потрошиш некое евро плус ама јебига.