Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
21 мај 2021
Мислења
795
Поени од реакции
1.669
Сурово ама неизбежно.
Иле колку години имаш брат ? 22-23-24 ?
Нели ти е попаметно да бркаш путки на тие години,да се опиваш,да лудуваш... ?
Како прво и основно,политиката е канцер.Особено македонската.
Политиката како што ќе ти го разработи и зголеми егото ниедна друга работа нема.Стварно ли мислиш дека ќе ја спасиш Македонија ? Стварно ли мислиш дека Левица ќе направи нешто којзнае што,ќе ја задржи младинава тука,ќе ги подобро меѓучовечките односи,ќе направи да се гордееме со земјава ?
Јас сфаќам дека не е убаво да се паѓа во тежок песимизам,ама ситуацијава во државава е скроз тргната пријателе,скроз !!! А Левица тешко дека ќе ја управи.
Оди таму собери некое 20-годишно моменце,дарувај го вечерва...
Си фатил тука да се расправаш како некое старо аро.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Dimo Apasijata e vsusnost muska verzija na baba Goga Joga ... i dvajcata mnogu lupetaat, nisto sustinski ne kazuvaat, toa sto go nabubale od tie pravnite knigi go prepovtaraat do milion i nazad, pak da si gi glasate i sledeci put (y)
Трети ден како вадиш 500че,веќе 1500 имаш собрано.Сеа појди со парите на сред село у гранапот,тоа пивото отров за глувци 3лтр за 100ка,посебна салама,собери ги соселаните и кажувај им како Заев у нареден мандат канализација ке ви направи.Овде можеш само на уста да ни го земеш на сите по еднаш два пати,како ти чини

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.029
Иле колку години имаш брат ? 22-23-24 ?
Нели ти е попаметно да бркаш путки на тие години,да се опиваш,да лудуваш... ?
Како прво и основно,политиката е канцер.Особено македонската.
Политиката како што ќе ти го разработи и зголеми егото ниедна друга работа нема.Стварно ли мислиш дека ќе ја спасиш Македонија ? Стварно ли мислиш дека Левица ќе направи нешто којзнае што,ќе ја задржи младинава тука,ќе ги подобро меѓучовечките односи,ќе направи да се гордееме со земјава ?
Јас сфаќам дека не е убаво да се паѓа во тежок песимизам,ама ситуацијава во државава е скроз тргната пријателе,скроз !!! А Левица тешко дека ќе ја управи.
Оди таму собери некое 20-годишно моменце,дарувај го вечерва...
Си фатил тука да се расправаш како некое старо аро.
Друже ти си најверојатно човекот што ќе ме убеди да се вратам за локалните да гласам за Левица иако нема да има тој глас кој знае какво значење. Ќе ми потрошиш некое евро плус ама јебига.

Член од
21 мај 2021
Мислења
795
Поени од реакции
1.669
Друже ти си најверојатно човекот што ќе ме убеди да се вратам за локалните да гласам за Левица иако нема да има тој глас кој знае какво значење. Ќе ми потрошиш некое евро плус ама јебига.
Оф леле бе пеер,гласај ако сакаш.
Не знам како толку ефтино се убедувате дека секој што пишува на темава е уфрлен агент на некоја друга партија.
Добронамерно ти го кажав тоа погоре,со политиката само стресови ќе си набиеш.Не е за млад човек македонска политика.
И јас пробав во минатото кога бев твои години да ги освестувам луѓево за работничките права и зголемување на платата.Знаеш на шти наидов ? Цинизам,простотилук и слични работи.
Нема веза,ти си знаеш.Времето ќе покаже дали си бил во право или не.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.029
Оф леле бе пеер,гласај ако сакаш.
Не знам како толку ефтино се убедувате дека секој што пишува на темава е уфрлен агент на некоја друга партија.
Добронамерно ти го кажав тоа погоре,со политиката само стресови ќе си набиеш.Не е за млад човек македонска политика.
И јас пробав во минатото кога бев твои години да ги освестувам луѓево за работничките права и зголемување на платата.Знаеш на шти наидов ? Цинизам,простотилук и слични работи.
Нема веза,ти си знаеш.Времето ќе покаже дали си бил во право или не.
Немој вака сам да се закопуваш друг пат као шо направи сега.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.365
Поени од реакции
21.816
Баш ме интересира дали оваа комуњарска лебарка знае дека ликот (и партијата) со кој се слика е бугарска кучка која лиже бугарска фашистичка административна чизма која клоцала глави на неговите дедовци и прадедовци?

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.782
Поени од реакции
2.763
Баш ме интересира дали оваа комуњарска лебарка знае дека ликот (и партијата) со кој се слика е бугарска кучка која лиже бугарска фашистичка административна чизма која клоцала глави на неговите дедовци и прадедовци?
знае знае, ама мора да голта за тендер, работа, решение или било каква лична корист

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.365
Поени од реакции
21.816
Секоја партија си има свој Bodhidharma. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom