- Член од
- 5 мај 2005
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 178
Red напиша:А тоа треба да значи дека на сите нас мора сунет да ни прават за да не се заразиме од сида??
Не, туку значи треба да ја осетиш иронијата во мојот пост за да не се заразиш од сида..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Red напиша:А тоа треба да значи дека на сите нас мора сунет да ни прават за да не се заразиме од сида??
Ziveo Balkan i nie so nego!rymz напиша:2 things...
1) Сида е болест на 21 век, ние балканците сме во 15ти...има време дур ме фати сида...
2) Сунет ме праеле, тоа ти е ко вакцина против сида...неам гајле![]()

Е ќе се секираш, оти не дај Боже сега има и сида, па 21век сме...Ја ако тоа ти се случи шо ќе правиш после??За тоа седи си мирен и користи си кондомче, за после да не плачеш :smir:Fallen`Angel напиша:e sea ... za toa li da se sekiram !so ima veze
i takvi raboti se desavaat !
pa valjda ne sum do tolku sum baksuz ednas da ostanam bes kondom i bas togas da naletam na nekoja so sida ...^Cutie^ напиша:Е ќе се секираш, оти не дај Боже сега има и сида, па 21век сме...Ја ако тоа ти се случи шо ќе правиш после??За тоа седи си мирен и користи си кондомче, за после да не плачеш :smir:
ali toa e ... se desavaat i takvi raboti

Kaде пишува дека е морлано машкото да носи кондом ???
Значи ако сте машки секогаш мора да имате кондом во себе макар да е и со поминат рок..
НЕ знаете кога ке треба да го брцнете негде :helou:
Зошто и женското да не носи кондом..па и во нејзина корист е и она е заштитена на тој начин а спремна на задоволство ?