ЕУРО 2020 - Финале | Италија - Англија | 11.07.2021 (21:00)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
It's coming home , it's coming home , it's coming home football coming home.
:kezec::kezec::kezec:

Англичаниве премногу ми се дрски и нарцисоидни, батали, сакам Италија да победи и да рикаат ко магарици англичаните. :D

Англичаниве премногу ми се дрски и нарцисоидни, батали, сакам Италија да победи и да рикаат ко магарици англичаните. :D
на жалост, све е договорено, ќе им ја пуштат ко Данска што им ја пушти.

Италјанскиве навивачи ми се како македонскиве партии. Уште пред да почне утакмицата они даваат до знаење дека ако Англија тепа ќе биде местено.

It's coming home!! Не оти освоиле титули туку зошто од таму потекнува фудбалот и редно време е да се врати назад.

Па добри сме бе речиси две третини против една третина, очекував полош размер. Секој глуп и неписмен од нас вреди за двајца од ѕингарине.

@Комита Ултрас никогаш не верував дека вака ќе ме разочараш у живот, знаеме дека сите сме со некој фалинки во животот ама оваа тебе ти вреди за сто, ај пак потајно се надевам дрека грешка си кликнал :cool:, само еден успеал да ме разочара повеќе у последните пет години со негова постапка/став од ова твоево, ако не се знаеме лично и персонално :).

@фанклубовинаиталијанакиекипи, многу замав земаа англиските фанови на темава, редно е да ја одбраните честа на италијанскиот фудбал, не можеме ние неутралците што влечеме накај Италија да ја браниме ( @Джонтра Вохохолта , @Stefan-kobe , надополнети со Жоржињо, односно натурализираниот фан @STEALTH и останатите од фан клуб Интер напред заедно со Јувенташите по нив..)

Не оти освоиле титули туку зошто од таму потекнува фудбалот и редно време е да се врати назад.

А вистина е тоа или уште еден мит е во прашање?

Во суштина е, правилата и кодификацијата на истите е Британски производ, настрана античките и средновековни улични игри што се играле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom