ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересен детал кој не го приметив во пренесот а тоа е дека при голот на Англија имало две топки на терен што значи прекин на играта.

212044319_10225827830103192_6629858045390519621_n.jpg

ИСрамота за ваквиот пласман на Англија во финале. Дури и на официјалната на уефа на фб, еден куп англичани сами признаваат дека не било за пенал ова и дека не заслужиле вака да влезат во финале.
Sakas da kazes Danska zasluzi finale? Pa odvaj zivii ostanaa, mislev ke ispoizumrat na teren.

Секоја чест за Данска на првенствово, изиграа добро до крај. Баш пријатно изненадување беа. Штета што ваков пенал го реши натпреварот, ама мислам дека немаше да издржат и без пеналот поради фактот дека Саутгејт имаше можност да внесе доста свежи, добри играчи.

Јако финале не чека, сакав да е Англија - Италија затоа што тоа се двете репрезентации кои според мене најсолидно го изиграа првенствово. Не знам кој сакам да победи, најверојатно ќе бидам малце наклонет кон Италија.

Не знам дали сте слушнале, ама само ненормални навиваат за Англија...
А мене најсмешно ми е што имаше нели Англичани на твитер што го вреѓаа она девојчето за Германија што викаше, и викаа тие „на роднините нејзини им било гајле коа го поддржувале Хитлер и требеле Евреи“. Па сеа демек имаат право да ги вреѓаат.

Истиве што ги сметаа Англичаните за лајна што така зборат, зборат и за тоа како треба да навиваме против нив пошто напалм фрлале у егејска :D

Vindalooooo Vindalooooo Vindaloooo Vindaloooo naa naaaa :love:

Ја читам темава кулирам и собирам материјал за во недела

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Интересен детал кој не го приметив во пренесот а тоа е дека при голот на Англија имало две топки на терен што значи прекин на играта.

Прегледај го приврзокот 300824
Да , ако Алиоски пукнеше еврогол од позицијата кај шо е Стерлинг , овака све е регуларно (y)

Отварајте тема за финалето ајде :)

Бернандески ќе го реши.
Се знае кој ја отвара темата нели? До утре на пладне е спремна :D

Секоја чест за Данска на првенствово, изиграа добро до крај. Баш пријатно изненадување беа. Штета што ваков пенал го реши натпреварот, ама мислам дека немаше да издржат и без пеналот поради фактот дека Саутгејт имаше можност да внесе доста свежи, добри играчи.

Јако финале не чека, сакав да е Англија - Италија затоа што тоа се двете репрезентации кои според мене најсолидно го изиграа првенствово. Не знам кој сакам да победи, најверојатно ќе бидам малце наклонет кон Италија.
Ако стигнеа до финале мислам дека Шмајхел ќе ги избацеше англичаниве.
Доста добар пеналџија е, а и ги знае шутериве од премиер лига.

Како и да е, единствено сакав Данска да освои поради Ериксен, али со ништо не заслужија да играат финале.
Доста поквалитетен натпревар ќе биде Италија - Англија и доста ремет ќе се пука на форумов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom