ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Предобра утакмица. Двете најдобро тренирани екипи на турниров. Штета за Шпанците, зошто изиграа прилично добра утакмица и беа добри цело Еуро. Ќе беше добро ова да беше финалето, имаше таква атмосфера цела утакмица. Али, глупавата ждрепка ги исфилтрира подобрите репрезентации, уште пред да дојдат до финале.

Италија-Англија би било прилично добро финале (ако поминат овие нормално). Би сакал да ја видам Италија со 1-0 водство едно 60 минути, со излежавање на терен и сите селски финти употребени, чисто за да се стопи мозокот на цела англиска публика. :icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Da bese priseben Berardi i da imase pojak sut, da ne mi sutirase ko pičleme nekoe, italija ke ja zaklucese tekmatata uste vo regularniot del..

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Ова е секогаш оправдување кога ќе победи тимот за кој навиваш, а бил полош. :)
Па и не играше 70мин, само посед, кога влезе Мората малце живна играта на шпанците, и беа по ризични, но кој ги ебе, нека цркнат.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ако Италија освои, све освен Балон д'Ор за Жоржињо би било превара.

Клучен играч во Челзи, клучен играч во репрезентација, не може даље од тоа.

Али па ако го освои Аргентина фалсификат изданиево на Копа Америка ќе му дадат на Меси сигурно.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.836
Поени од реакции
10.142
Чао Шпанци.
ИТС КАМИНГ ХОМ!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Не ми се верува дека за од инат на форумов ќе треба за Англија да навивам ако успеат да пројдат утре :D
Џек Грилиш ќе ги реши, чисто да им покаже дали вреди 100м. :D

Туку, дај прво нека тепаат.. Заебана екипа се Данска, изиграа ептен добро првенство.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Да се биде фер кон Мората.
Мислам дека го знаат како дише и како шутира и каде преферира и каде би шутирал врз основа на тоа како се мести пред самиот шут. Има многу соиграчи од Јувентус, и тоа имаше импакт.

Се виде некако дека Италијаниве повеќе се спремале за пенал сценарио, не дека тоа е одлучувачко, ама може да даде предност во пенал серија.

Мислам дека Шпанија уште у старт и како што одминуваше првенството важеше за многу потценета, а е многу непредвидлива, нема точно утврдени стартни 11, и тоа ги прави ултра незгодни.
Имаат долга клупа и тоа многу ги извади.

Италија многу тешко играше денес, цело време фураат со една иста формација и тоа ги прави прилично предвидливи.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ова е секогаш оправдување кога ќе победи тимот за кој навиваш, а бил полош. :)
И секогаш најплачипичкарски изговор од луѓе со каталонска школа, дека имале посед па затоа биле подобри.

Шо би рекол Киелини - ментиросо.

Нека поцицаат сеа.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.885
Лахоз судија за у финале?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Гранде Италијаа! На Италијанците им фали искусна деветка, бековите не се нешто посебно, ама цела репрезентација ја краси страшна хемија, нешто што на пример нема шанси да се деси во една репрезентација на Франција (Африка).

Топ текма, прав врвен европски фудбал, Шпанците одиграа доста смирено и за мене неочекувано добро.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.492
Поени од реакции
14.936
И секогаш најплачипичкарски изговор од луѓе со каталонска школа, дека имале посед па затоа биле подобри.

Шо би рекол Киелини - ментиросо.

Нека поцицаат сеа.
Никаде не напишав дека поседот е главен аргумент дека некој е подобар.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Џек Грилиш ќе ги реши, чисто да им покаже дали вреди 100м. :D

Туку, дај прво нека тепаат.. Заебана екипа се Данска, изиграа ептен добро првенство.
Не би требало да има проблем да ја реши, против неколку пензионери што глумат и лежат по терен.
Крај краева, Италијаните имаат само еден професионален фудбалер, Жоргињо, другите играат по аматерски лиги. :icon_lol:
Уствари и Емерсон го заборавив. Али него и фамилијата најверојатно го има заборавено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom