Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
јас чув па друга работа, гркљаните дека смениле и не е до 9 месеци ОД прележување, туку сега важело до 6месеци ОД прележување ???
а мислев и во септември да одам пак на одмор ама сега њет
Филипче вика дека 9 месеци за надвор од државава ама не специфицира точно каде, за во Германија се важи 6 месеци.

за ова од 1988 дали е фејк и не е битно, ама ОВА долу е многу БИТНО дали е фејк ?
Ако гледаш статистички, колку од твоите објави до сега биле фејк, тогаш чинам нема дилема.
Автоматски споено мислење:

Него индијциве како усепаа да го скратат делта сојот и магично да останан на само 500.000 активни на 1.3милијарди жители?
На истиот начин со кој ние стигнавме во Топ 10 у свет по објавување на лажни статистички информации за коронава.

Него индијциве како усепаа да го скратат делта сојот и магично да останан на само 500.000 активни на 1.3милијарди жители?
Ivermectin. Секаде каде што почнаа да го користат нагло ја намалија хоспитализацијата за 80-90%.

... твоите емотивни заклучоци не ми ги наметнувај
Лол кој кажа.
Твоето постоење на кајгана форумов е базирано на емотивни заклучоци.

значи они ти викат држи тамо руката, демек дека те боцнале крв да не тече, а у ствари треба да држиш да не испадне чипот
Плус мерат дали у триаголник те боцнале.

Гледам дека скоро сите се држат за левата рака, но и неколкумина за десната! Има правило во која рака треба да се прими вакцината (не само оваа, туку општо)? И зошто? :)

Гледам дека скоро сите се држат за левата рака, но и неколкумина за десната! Има правило во која рака треба да се прими вакцината (не само оваа, туку општо)? И зошто? :)
Се одредува према тоа дали си деснак или левак. Зошто после вакцинација претежно боли рака ден-два.
Дополнително, советуваат неколку дена да не ја оптеретуваш раката во која што си боцнат.
Јас сум деснак, така да и прва и втора доза примив во лева рака.

Нема пошто не е битно. Те прашуваат на пункт на која страна сакаш и обично препорачуваат во не-доминантната рака. То е.
Автоматски споено мислење:

ЈА не држев ни некој друг околу мене. Чаре?
Чаре, појачало да си нарачаш ако сакаш 5г сигнал. Ако не терај со 3г.

Ае да прашам дали смеам да имам физичка активност(тренинг) после вакцинирање?

Ае да прашам дали смеам да имам физичка активност(тренинг) после вакцинирање?

Препорачливо е неколку дена да се одмара така да нема да те најде ништо некој ден ако одмориш :)

Verovatno virusot napravil kasapana, malku nešto uspevaat da istestiraat....i voglavnom gledaat kako da se otarasat od mnogute leševi

Vo takvi zabataleni kraišta što postojat vo Indija, kade živeat vo geto...nema šansa nekoj da broi zarazeni

Verovatno e golem del od niv pominat...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom