Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.566

Hes armband proved he was a red Torres Torres
you never walk alone it said Torres Torres
he scores again for sunny spain he gets the ball he scores again
Fernando Torres Liverpools number 9
nar nar nar nar nar nar nar nar nar nar nara nar nar nar nar nar nar nar nar nar nar nar nar nar nar nar nar nar
Fernando Torres Liverpools number 9

Ова е сезона 2008/09ta. Кога Ливерпул ве расцепи 1 спрема 4 на Олд Трафорд. Добра сезона беше тоа у пм.
Автоматски споено мислење:

Ајде малце ретро.... Видич не знаеше главата кај му е.
Screenshot_20210704-074039_Chrome.jpg

Сакаш кога Солскер вратен од повреда ви се измоча в долж и попреку?

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Знам, знам, Федерико Македа.

иначе..
Ви помагаа и судии бе. Хауард Веб судеше секој меч за вас. САФ имаше влијание големо и кај ФА. Ви даваа продужение 5+ ако губевте или ако ви требаше бодови. Рој Кин кршеше нозе на играчи. Ароганција до максимум. Рио Фердинанд дигаше луѓе од земја за дрес.

Стигна кармата задњиве години. Плус ве лупна Барселона во финале 2 пати онака убаво, здраво тресење. Се надевам дека нема да помирисате премиер лигашка титула 30 години и дека таа со САФ ќе ви биде во мислите многу години што следат. Ајде следната ќе ви биде 2033 година. Се надевам.

Манчестер Сити е сега главен фраер во градот. :cool:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.566
Знам, знам, Федерико Македа.

иначе..
Ви помагаа и судии бе. Хауард Веб судеше секој меч за вас. САФ имаше влијание големо и кај ФА. Ви даваа продужение 5+ ако губевте или ако ви требаше бодови. Рој Кин кршеше нозе на играчи. Ароганција до максимум. Рио Фердинанд дигаше луѓе од земја за дрес.

Стигна кармата задњиве години. Плус ве лупна Барселона во финале 2 пати онака убаво, здраво тресење. Се надевам дека нема да помирисате премиер лигашка титула 30 години и дека таа со САФ ќе ви биде во мислите многу години што следат. Ајде следната ќе ви биде 2033 година. Се надевам.

Манчестер Сити е сега главен фраер во градот.
Па навивај си за Сити и Барса и не кур замарај. Рој Кин?

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Па навивај си за Сити и Барса и не кур замарај
За Шкендија навивам, Вардар, Зенит Ст.Петерсбург, Рубин Казањ, Абердин, Гранада, Паок и АЕК Атина.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
За Шкендија навивам, Вардар, Зенит Ст.Петерсбург, Рубин Казањ, Абердин, Гранада, Паок и АЕК Атина.
Тебе друже ич не ти е арно :( млад човек а вака., пу штета:notworthy:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Брееј како растеле курињата ,набрзинка.
Најмногу ми се свиѓаат вакви постови,што имаат за цел да ме "болат" ,а уствари го прават спротивното,доказ за акумулирано патење на подолг рок.
А да,за Манчестер Сити да стане главен фраер во градот,ќе причекаш.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Иначе покрај споменатите клубови, симпатизер сум и на ЦСКА Москва, Сиетл од УСА, Марсеј, Росенборг, Фенербахче, Офи Крит (грчка), Победа Прилеп и Партизани (Албанија).

Од репрезентации на балканов навијам за Косово, Албанија, Србија, Бугарија и Грчка. Ги мразам хрватите и словенците.

Битни мечеви во премиер лига каде што ми се пунела душата до горе...

И нормално, последната е најслатка. Да живее Давид Де Геа и Виљареал.

И нормално. Следна голема титула (ПЛ или ЛШ) да ви биде 2044 година.

зз.

Брееј како растеле курињата ,набрзинка.
Најмногу ми се свиѓаат вакви постови,што имаат за цел да ме "болат" ,а уствари го прават спротивното,доказ за акумулирано патење на подолг рок.

А да,за Манчестер Сити да стане главен фраер во градот,ќе причекаш.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Агуеро ти го зачука у 90та минута. Те болеше признај. Плус и кога ве расклопија ко лего коцки 1-6 на олд Трафорд.

Манчестер Сити е веќе фраер. Нема потреба од чекање.

Задња титула ти е пред 8 години, алооооооооооо.... ЛШ пред 13 години.... Уживај си.

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Тука престојуваш? Или чекаш некого од твоите ближни да искочи? Да не работиш тука?

Последна титула 2013.
Последна ЛШ 2008.

НЕКА ТИ КИСНЕ! :cool:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Što vrska ima ako navijaš za ovie klubovi?
Немав лоша мисла со постот!
Навивај си за кого сакаш. Уште кога го смени никот те сватив како тип кој сака да се нашали, ама озбилно. Со последните постови уствари покажуваш дека не навиваш особено за никој, константа ти е дека си против Јунајтед! Не е страшно и тоа, има ликови на форумов кои до шишенца и ортомче дојдоа од тој Јунајтед! Мој совет, не се замарај на таа тема, единствен контрафан на Јунајтед е Рики, све остало е про МУ! Ако сакаш да си како него бујрум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom