Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека супер ќе му биде. Ќе ја има истата улога како во Реал.
Лидер на одбраната ќе си биде Мегваер, а Варан ќе биде тука да му ги надополнува техничките проблеми на Мегваер.
Зашто Варан не е тип на фудбалер кој може да биде лидер во одбрана, нема карактер за такво нешто, се виде на неколку натпревари кога отсуствуваше Рамос.

Мегваер нема технички проблеми, има проблем што до него стои телетабис што има танка снага и е дрво за дуели и воздушна игра. И да, не е најбрз ама врши работа.

Данска математика. Па ич да не го земевте уште 90 ќе заштедевте.
Гледај што сте изгубиле што лани не го зедовте, а за добивање очигледно е.
Погоре тоа и го пишав! Џабе силење сега, лани требаше да се качи некој милион и да се заврши работата, вака додека крпевме на десно крило, се отворија дупки на централен и ДМФ! Не за џабе е кажано, времето е пари!

This according to Sky Sport Italia transfer market expert Gianluca Di Marzio, reported via FCInter1908, who reports that the deal with the Parisians is for a fixed fee of €68 million with a further €3 million in bonuses.

Рамос, Вајналдум и Донарума за 0 евро.
+ Хакими.

Ова веќе е сериозно засилување за тимот, башка кружат шпекулации за Роналдо, Погба, Тео Ернандез а не би ме зачудело да ги земат и нив.

Донарума
Маркињос Рамос Кимбембе
Хакими Верати Вајналдум Погба Тео
Нејмар Роналдо

Нот бед.

Уште лев бек и везњак им фали и може ќе стигнат пак до финале.
Ако не, арапот ќе ги пенетрира анално со модар патлиџан.
Имаш и ваква комбинација: Делува застрашувачки...голман, одбрана, среден ред, напад....бреееј...Уживанција ќе се за гледање...
nov-psg.jpg

И назад кој ќе покрива? Од било која озбилна екипа ќе примаат 3 како од шала.
Која стабилност само ќе ја внесе Рамос, (поискален и подобар од него, здравје)така да заедно со Маркињос и Кимпембе ќе бидат сосема солидна одбрана, плус ако го доведат и Донарума како голман.... не мислам дека би примале така лесно голови како до сега. :angel:
ПС... Мада за мене Навас е сосема супер голман и без Донарума би биле одлични(Навас и Рамос од Реал се познаваат одлично)

Рамос, Вајналдум и Донарума за 0 евро.
+ Хакими.

Ова веќе е сериозно засилување за тимот, башка кружат шпекулации за Роналдо, Погба, Тео Ернандез а не би ме зачудело да ги земат и нив.

Донарума
Маркињос Рамос Кимбембе
Хакими Верати Вајналдум Погба Тео
Нејмар Роналдо

Нот бед.
Меси е слободен играч исто.

Донарума
Хакими-Маркињос-Рамос-Тео
Верати-Вајналдум
Нејмар
Меси-Роналдо-Мбапе
4-3-3.

Пе Ес Же си игра ко на Фифа... :D

Епа нејќевте (грото) супер лига,сеа нека не дупат арапите.
Ова посебно важи за фановите на умрените клубови од серија А,Англичаните и онака имаат пари неброени.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom