Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Епа нејќевте (грото) супер лига,сеа нека не дупат арапите.
Ова посебно важи за фановите на умрените клубови од серија А,Англичаните и онака имаат пари неброени.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Зимаат слободни играчи :D

Зошто Јунајтед имаат 10 голмани во прв тим?

Зимаат слободни играчи :D

Зошто Јунајтед имаат 10 голмани во прв тим?
Точно.
Интер моментално неможе да купи играч колку што Псж годишна плата ќе му дава на Рамос.
Ама битно играме поштено, заштитени под чадорот на поштената Уефа и фамозното ффп. :)

Донев брат од уста не ги вадиш Јунајтед еј.

Точно.
Интер моментално неможе да купи играч колку што Псж годишна плата ќе му дава на Рамос.
Ама битно играме поштено, заштитени под чадорот на поштената Уефа и фамозното ффп. :)

Епа да. Тоа е проблем на клубовите во Италија и нивните газди, не се криви клубови кои можат да трошат. Мене смешно ми е кога ќе прочитам дали требало некој да зима 3 или 4 милиони, дали Хакан вредел 4 или 5. Во Англија толку зимаат деца од академија кои изиграле 3-4 натпревари во прв тим и потпишале нов договор.

Донев брат од уста не ги вадиш Јунајтед еј.
Озбилно прашање е.

Точно.

За понатаму само арапи, руски тајкуни и американци за сопственици - ќинези -НЕ !!!
Ако сакате Интер да се врати во потесна конкуренција во ЛШ.

200 ако не... Ако му земат 65 милиони фунти, со оглед дека е дете од академијата, топ ке биде. Очигледно дека само ке му иде цената надолу, штом не сака да потпише нов договор.
Рајс има уште 3 години контакт , му понудиле нов 5 годишен договор одбил поради ниска плата (јармоленко има поголема :)) уште се во преговори така пишува "ExWHUemployee" али какви луѓе го водат вест хам ништо чудно да оди и летово.

Од иста причина од која Челси мораше да купи замена за најскапиот голман на светот од 80 милиони со 7 годишен договор. Да се има опција плус.
Баш никаква поврзаност :D
Челзи купуваше нов прв голман, не само опција плус. Јунајтед му продолжија договор на третиот и додадоа четврт голман. А нема ни шпекулација дека еден од првите двајца ќе си оди летово, па затоа ми дојде чудно и сакав да прашам.
Очигледно не смеело.

Баш никаква поврзаност :D
Челзи купуваше нов прв голман, не само опција плус. Јунајтед му продолжија договор на третиот и додадоа четврт голман. А нема ни шпекулација дека еден од првите двајца ќе си оди летово, па затоа ми дојде чудно и сакав да прашам.
Очигледно не смеело.
Тој четвртиот го донесоа од слична причина поради која и на Мата му продолжија. Нема да забрани, донесен е да работи со голманите. Оправдувам.

@Донев
За 3-та опција го носиме Хитон. Ќе пополни квота за домашен играч кој потекнува од клубот. Во меѓувреме Бишоп замина на позајмица, а на Џоел Переира и Ромеро им истече договорот. За Грант не знам дали ќе го продолжи договорот, а и ако продолжи повеќе ќе е насочен да се дооформи како тренер на голманите.

Едит: Дури сум пишувал, само што објавија дека Грант стварно потпишал уште една година договор.
Е сега при некаков епилог од разделување со ДДГ или Хендерсон може да го направи Хитон втор голман, а Грант да биде трет голман.

Логикава ја гледам во поглед на тоа дека Грант во иднина ќе остание како тренер на голманите, а во меѓувреме може да се најде од корист. Нешто како договорот со Мата за кого се планира некое место во клубот во наредниот период.

@ob1
Брат да те потсетам за муабетот кој го правевме на темава околу Санчо минатата година околу износот. Испадна дека не сум гледал толку субјективно на работите, треба да признаеш сега :D

Последно уредено:
Грант уште кога го носеа лани(или полани беше) беше првична намера да биде тренер на голманите! Сега може го сметаат за замена на Линделоф, зихер е подобар у воздушни дуели :pos:

Само што објавија дека и Грант потпишал нов договор. :D

Уште 5 души само и ќе има за комплет прв тим. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom