Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
Нека презема Рој Кин некој клуб сега да гледаме циркузи :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.756
Поени од реакции
43.944
Го отпуштија Жозе за да го земат сеоски Жозе. Додуша и самиот Жозе е сеоски веќе, ама ова е чекор назад за Тотенхем. Мислам дека ги чека лош период и нема да намирисаат ЛШ наредни неколку сезони.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.511
Поени од реакции
8.021
Тажен ден/период за ПЛ. Не знам оти К.Палас и Лампард не биднаа, ама ќе беа доста интересни. Тотенхем ќе бидат канцер од епски размер. Од Евертон не знам што да очекувам, но можеа некој по млад и амбициозен тренер да извадат.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Шузнам, мислам дека у овој момент Нуњо е далеку подобра варијанта од Мурџо, а дали ќе видат ЛШ не зависи само од него, него и од евреинот.

O

onefifty

Гостин
Што се однесува до Палас, баш ме интересира сега Виера како ќе се покаже. Не знам дали ви текнува ама пред некое време кога беше актуелно БЛМ имаше изјава како тренери црнци биле дискриминирани иако биле квалитетни, тешко се пробивале на сцена, еве ти бате сега сцена, ете ти тим, ајде да видиме.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Штета!
Палас ми беше симпатична екипа. Сега ради овој ќе ми биде најомразена. Добро е и тоа досега не сум имал таква.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.567
Поени од реакции
5.612
Шузнам, мислам дека у овој момент Нуњо е далеку подобра варијанта од Мурџо, а дали ќе видат ЛШ не зависи само од него, него и од евреинот.
Нуњо ти е lite верзија на Мурињо.

Па уште ќе имало поофанзивен фудбал ова она. кхм кхм.

Ако ништо друго мислам дека Кејн ако успеат да го задржат ќе блесне следната сезона. Одлично би му легнал таков тип на шпиц на Нуно во неговата филозофија. Со Бергвајн, Сон и Лукас одлични комбинации би имало со оглед на контрите што ги форсира Нуно.
Се на се мислам дека голем downgrade е ова за Тотнем. Ако не се засилат јако тогаш тешка сезона ги чека. А со оглед на тоа што неполна недела пред Финале го отпуштија Мурињо и не ми е баш криво за нив. А можеше барем со каква таква титула да си отиде.
Како и да е, не верувам дека многу ќе напреднат под Нуно, освен ако евреот не го одврзе ќесето и не потроши троа некој грош повеќе. Нормално без да си иде Кејн.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.566
Не мешај очекувања со изненадувања.
Релативно. Нпр. тоа на Ливерпул беше едно од најдолгите очекувања во историјата на фудбалот а како поминува времето се повеќе ќе се класифицира како изненадување . Ем очекување ем изненадување.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.173
Релативно. Нпр. тоа на Ливерпул беше едно од најдолгите очекувања во историјата на фудбалот а како поминува времето се повеќе ќе се класифицира како изненадување . Ем очекување ем изненадување.
Лесно е вакви муабети со Санчо во тим. И на Бенитез да му ги купеа Дани Алвес, Давид Силва и останатите желби, друга песна ќе беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom