Зошто сте сами?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Секој може(ше) да го поврзе лошиот српски на уфилманиот "заводник" Дон Жуан со...Говинда.

Ти викам, пристапот ти е погрешен, и да мислиш дека никаде не си погрешил, верувај дека си погрешил. Затоа 7 години туркаш еден ист наратив. Прво почни со една стабилна врска, па после мисли си и на полигамија. Вака си само со стапот во рака. :D

За мојот однос само ПП, не тука, но јас и се турив од досадување за сите можни теми и остана максимално фер со мене. Така да...проблемот е само до тебе. :D
Стојанче бе, ја и синоќа сам ти пишал. :facepalm: Обично неси трошам букви на повторување едно исто.
Ја си имам природен наратив онако како Бог заповеда, а ти фино лепо потроши го живото смислувајки наративи како да се поставуваш....Папучарски.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Здраво како си и што правиш? И претпоставувам дека и јас така би започнал.
Тешко вака дека ќе ебнеш нешто.
Сега дада ти ќе ти каже како да пишеш.
Ќе разгледаш профилот и обично женско ако обожава нешто цел профил е тоа па тоа, на кавер, на ѕид, коментари од другарка за тоа и тн и тн, ќе видиш ќе се помачиш да најдеш. И пример обожава да кажеме некоја серија. И ти не како прваче здраво што правиш, него ќе гуглаш некој цитат од најубавиот дечко во серијата, или најзабавниот, ќе бараш и тоа кој е и ќе и улеташ со цитатот копиран. И после ако сакаш уште да те учам, 5 евра од пост.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Како бе да блокира. Па тој и е потенцијален пишувач следен пат коа ќе се начука или ќе му се приебе, па оваа ќе си го јача егото колку е јака и колку и пишуваат ама она ги одјебува со празни реплики. Ги држи на млако.

:D
A moze i radi obratno da bide za ona koga ke se nacuka i koga ke i se priebe. Ima i zenski i mashki loshi i dobri ne se site za vo ist kosh. Labavo so maceto jas ko so gledam mushki zborat a ne zenski. I mashki najcesto raskinuvaat. Ne e polesno na zensko da najde decko i tie muabeti eee da bev zensko so ke praev po 5ke imav u sekoe vreme i ke mi kupuvaa pokloni seganj castenja. Gluposti zivi.
mlaka pegla mush da mi e pake goostaa a ne simpatija.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.724
Поени од реакции
2.237
Ќе разгледаш профилот и обично женско ако обожава нешто цел профил е тоа па тоа, на кавер, на ѕид, коментари од другарка за тоа и тн и тн, ќе видиш ќе се помачиш да најдеш. И пример обожава да кажеме некоја серија. И ти не како прваче здраво што правиш, него ќе гуглаш некој цитат од најубавиот дечко во серијата, или најзабавниот, ќе бараш и тоа кој е и ќе и улеташ со цитатот копиран. И после ако сакаш уште да те учам, 5 евра саат.

Можеше на кратко да напишеш: Да глумам кловн. Еве зборуваме општо за на форумов, како би започнала разговор ти? Немаш никакви податоци што сакам јас? Инаку доволно беше што ме навреди во твојот коментар.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Ќе разгледаш профилот и обично женско ако обожава нешто цел профил е тоа па тоа, на кавер, на ѕид, коментари од другарка за тоа и тн и тн, ќе видиш ќе се помачиш да најдеш. И пример обожава да кажеме некоја серија. И ти не како прваче здраво што правиш, него ќе гуглаш некој цитат од најубавиот дечко во серијата, или најзабавниот, ќе бараш и тоа кој е и ќе и улеташ со цитатот копиран. И после ако сакаш уште да те учам, 5 евра од пост.
Ako sakash em suv em bez pari slusaj drugi

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Можеше на кратко да напишеш: Да глумам кловн. Еве зборуваме општо за на форумов, како би започнала разговор ти? Немаш никакви податоци што сакам јас? Инаку доволно беше што ме навреди во твојот коментар.
ок извини

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
@@Fluffy_bunny буразерче, она само што ти опиша шо пале кај нејзе.
Ај помачи се малце па бутни и се у ЛП.
Чеизот не ми е доспремен.
Богами временце ќе помине. Само шо ти се растурил стариот чеиз и тебе ко на докторката лани.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.163
Поени од реакции
10.128
Ова е многу глуп стереотип. Ако е од Дељадровце значи тапа пичка е.
Ние во генерација најубава ни беше една од Мралино. Топ девојче, увек средено, и многу покул од тие од градските средини.
Што па она е крива што можеби нејзините толку имале и таму успеале да се населат? Башка што некои преферираат да живеат малце на страна од Скопје.
А чим ти си и пишал а си знаел дека е од Дељадровце не ти сметало на почеток, туку откако те одјебала. Еми това не е добре обаче. Това е комплекс.
Јбг кај од село, па и сељак сум брат. И плус комплекси, епа како да не бидам сам. Некоја терапија да ми препорачаш? :(

Ако тоа што сум фин и не сакам кога некој те гледа од високо, а притоа не ти дава шанса да покажеш дека си нормален и еднаков на него, тогаш да, имам комплекси од такви луѓе.

Сите се фативте кога споменав село, а никој не се обиде да го разбере подлабоко тоа што го пишав.

Немам ништо против девојки од село, пошто сум и самиот од село, а Дељадровце поима немам ни кај се наоѓа, муабетот ми беше дека без разлика кој од кај е ако фино сум пришол, не сум бил сељак, не сум пришол со лоши коментари логично е да одговори или ако ништо да не те ни прифаќа.

Уопште не би и замерил на некоја да ме блокне, и не би ја нарекол некоја курва ако ме блокне, зашто сум и пишал здраво. Само малоумни кретени викаат дека сите жени се курви.

Значи ако потекнува од мало населено место, тогаш не смее да има било какви стандарди. Јасно!
Што подразбираш ти под стандарди, драга моја?

Мечка, станче во Скопје/Охрид и одредена сума на сметка?

Ќе се продаваме ко во 19ти век?
Малку е глупаво тоа, не?
Јас не гледам дали е од село/град, дали е образована или не, дали има угледна фамилија или не, ако ми се свиѓа како личност, немам проблем никаков.

За каков стандард збориш? Убавина? Богатство? Ситуираност?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
@@Fluffy_bunny буразерче, она само што ти опиша шо пале кај нејзе.
Ај помачи се малце па бутни и се у ЛП.
Богами временце ќе помине. Само шо ти се растурил стариот чеиз и тебе ко на докторката лани.
Гови срцка, разбирам дека си гневен на таа докторката Бијонсе, сакаш да си одиш, нека пати нека пукне таа ќе ти се кара тебе, ќе си одиш сега нека види што изгубила кога веќе нема да те има, се ми е јасно навистина, гледаш како знам се за тебе и колку сум заинтересирана што дури ќе почекам да преболиш па тогаш ќе комуницираме важи.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
муабетот ми беше дека без разлика кој од кај е ако фино сум пришол, не сум бил сељак, не сум пришол со лоши коментари логично е да одговори или ако ништо да не те ни прифаќа.

Уопште не би и замерил на некоја да ме блокне, и не би ја нарекол некоја курва ако ме блокне, зашто сум и пишал здраво. Само малоумни кретени викаат дека сите жени се курви.
Da da, site so i pisat se seljaci, koli, pari a ti kutriot najfin od site i sepak ne ti davaat sansa. Koj kur e bitno toa sto fino si i prisol, od kaj vakov entitlement, samo oti fino si prisol da ti dadat sansa da se dokazes? Ednostavno si grd, neinteresen, i pisuva nekoj POfin i nema energija za trosenje so tebe pa i da e izdigana toa e poseben problem, problemot e sto mislis oti si fin i mislis praes dobri muabeti treba da te stavat na piedestal.

Shawn softboi mk
Fin 2 dena posle ebi si mater a?

IMG_20210630_141649.jpg

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.861
Поени од реакции
23.259
Јбг кај од село, па и сељак сум брат. И плус комплекси, епа како да не бидам сам. Некоја терапија да ми препорачаш? :(

Ако тоа што сум фин и не сакам кога некој те гледа од високо, а притоа не ти дава шанса да покажеш дека си нормален и еднаков на него, тогаш да, имам комплекси од такви луѓе.

Сите се фативте кога споменав село, а никој не се обиде да го разбере подлабоко тоа што го пишав.

Немам ништо против девојки од село, пошто сум и самиот од село, а Дељадровце поима немам ни кај се наоѓа, муабетот ми беше дека без разлика кој од кај е ако фино сум пришол, не сум бил сељак, не сум пришол со лоши коментари логично е да одговори или ако ништо да не те ни прифаќа.

Абе па што е должен некој да ти врати на "Здраво"?
Може не и се свиѓаш и не сака лажна надеж да ти дава. Може денот и е катастрофа па уште ти со "Здраво асл плс" и фалиш.
Мислам дека девојките се многу свесни за тоа кој им приоѓа а кој им прави другарски муабет, па и да не вратила не мора воопшто да се спомене нејзиното потекло, ниту па да се обидуваме подлабоко да те разбереме. Нема потреба за деградација.
Што ако таа била од Центар? Кое ќе ти беше тогаш омаловажувањето?

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Ова е многу глуп стереотип. Ако е од Дељадровце значи тапа пичка е.
Ние во генерација најубава ни беше една од Мралино. Топ девојче, увек средено, и многу покул од тие од градските средини.
Што па она е крива што можеби нејзините толку имале и таму успеале да се населат? Башка што некои преферираат да живеат малце на страна од Скопје.
А чим ти си и пишал а си знаел дека е од Дељадровце не ти сметало на почеток, туку откако те одјебала. Еми това не е добре обаче. Това е комплекс.
Emi ne go biva od grad u selo neli taka? Neli site sakame na poubavo pogolemo pomoderno. Da sakavme domakini ili zivotni da cuvame nemashe da ostaname vo selo? najubavoto devojce po tebe? So ne ostanalo u selo da se omazi i deca da ragja. Nego sigurno posho najubavo za nekoj biznismen u centar. Muabetot e sekoj treba da znae kaj mu e mestoto a ne deka e losho u selo ili dobro u grad. I uste nesto i mene me otkacuvale i grdi i nepismeni pa ke kazam deka sum bila so takvi so neznaci deka sme se sakale. I deka ne sakam nekoj ubav i ucen i so sicki ekstri bratle. Nasla pobogat i go otkacila a dali e od gjorce ili centar ne i menja.za u selo posho ubava ne veruvam deka e. Posho ubava. Posho u selo nema posteni ahaha

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Јас еднаш во прва средно бев заљубена во еден од Бањани, рецка не ми маваше, се возев со автобус до Бањани да видам кај ќе живеам во иднина и кога ќе ми удреше корпа го зборев дека е сељак од Бањани.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Гови срцка, разбирам дека си гневен на таа докторката Бијонсе, сакаш да си одиш, нека пати нека пукне таа ќе ти се кара тебе, ќе си одиш сега нека види што изгубила кога веќе нема да те има, се ми е јасно навистина, гледаш како знам се за тебе и колку сум заинтересирана што дури ќе почекам да преболиш па тогаш ќе комуницираме важи.
Ауу Хоуп, па ти умеш да гледаш на кафе и без испиено кафе! :eek: Свака ти част, како ме соголи ко тек од мајка роѓен. Колку евра од саат на понатамошно гледање со празно кафе?
Emi ne go biva od grad u selo neli taka? Neli site sakame na poubavo pogolemo pomoderno. Da sakavme domakini ili zivotni da cuvame nemashe da ostaname vo selo? najubavoto devojce po tebe? So ne ostanalo u selo da se omazi i deca da ragja. Nego sigurno posho najubavo za nekoj biznismen u centar. Muabetot e sekoj treba da znae kaj mu e mestoto a ne deka e losho u selo ili dobro u grad. I uste nesto i mene me otkacuvale i grdi i nepismeni pa ke kazam deka sum bila so takvi so neznaci deka sme se sakale. I deka ne sakam nekoj ubav i ucen i so sicki ekstri bratle. Nasla pobogat i go otkacila a dali e od gjorce ili centar ne i menja.za u selo posho ubava ne veruvam deka e. Posho ubava. Posho u selo nema posteni ahaha
Дена Драга, некако уз помоч телепатије сам повезао ове хаотичне чкрботине од речи, али ми је ипак магловита сама твоја мисао. Молим те за љубав осталима дај мало потруди се. Немају сви телепатију.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Nadopolneto so do kli
Ауу Хоуп, па ти умеш да гледаш на кафе и без испиено кафе! :eek: Свака ти част, како ме соголи ко тек од мајка роѓен. Колку евра од саат на понатамошно гледање со празно кафе?

Дена Драга, некако уз помоч телепатије сам повезао ове хаотичне чкрботине од речи, али ми је ипак магловита сама твоја мисао. Молим те за љубав осталима дај мало потруди се. Немају сви телепатију.
u kratki crti do vozduhot e
I plus najubava vo generacija a zavrsil u strucno skolo so mashki
Se seguvam samo govi
Koga sakash kazi da se teleportirame u selo na edno vikendce?

Kajgana Shop

На врв Bottom