ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Стави ги сега и Рашфорд и Санчо и 5 0

Ај што изгубија од нас изгубија, ништо страшно.
Ама 6 комада од Шпанија, реми со Унгарија (кога до последни минути им беше неизвесен пласманот во 1/8 финале), пораз од играчите кои само во англиските медиуми се јаки.
Дојче пропо.

Химната дека им ја исвиркаа, на убер културните германци.

Грилиш преценетиот според некои дечки, скријте се у дупка и збор да не ви чуеме :icon_mrgr:

Grealish precenetiot :cuc: bile treseni gluposti na forumov ama ocigledna kako ovaa, ne pamtam.
Не дека се пронаоѓам у муабетов, али втф направи спектакуларно Грилиш за утакмицава? Првиот гол 80% на Стерлинг, од почетокот кога помина меѓу 3ца па до голот, другите 20% на Шо. Вториот гол го погоди осамениот Кејн :icon_mrgr:

Не дека се пронаоѓам у муабетов, али втф направи спектакуларно Грилиш за утакмицава? Првиот гол 80% на Стерлинг, од почетокот кога помина меѓу 3ца па до голот, другите 20% на Шо. Вториот гол го погоди осамениот Кејн :icon_mrgr:
Kako be sto napravi spektakularno osven sto ja razigra cela representacija otkako vleze? Pa mozese da ja tupi do beskraj :D i ne e samo prvenstvovo, specificen igrac e. Za Villa go mavaat, go klocaat, stanuva odma, bager ne go sopira. Mu drobea nemal asistencii i golovi za Vila i ne trebalo da igra za Anglija, eve im po mucki.

na utakmicava? a igrase sve na sve 20 minuti haha ae poz

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Де бе, толку било расправано за Грилиш? :) По реакциите изгледа дека било жестоко... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom