Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.213
- Поени од реакции
- 46.488
Што е со муабетиве за Коутињо, не дека имам нешто против ама ова ми делува на тешко изводлив трансфер, нарочито што МОРА да се носат играчи и десно и лево. Би бил задоволен со носење на Лазари плус Госенс, само вака мислам дека може да се пополни дупката Хакими, играч за играч десно не, ама со квалитетен играч лево плус, да, со оглед на импактот кој лани лево го даваа Јанг, Перишич и Дармијан.
Како и да е, со носењето на турчинот и губењето на Хакими, во моментов приоритет треба да се бочните позиции а не да се троши време на враќање на Коутињо за кого у моментов не ни има некоја особена потреба гледајќи го ростеров. Е сеа у ситуација Марота да донесе две имиња за десно и лево, да, никад доста од вакви имиња за ротација )), сум кажал све што има да се каже за бразилчево, би вршел работа у тим каде други играчи се со префикс на лидери у истиот.
Како и да е, со носењето на турчинот и губењето на Хакими, во моментов приоритет треба да се бочните позиции а не да се троши време на враќање на Коутињо за кого у моментов не ни има некоја особена потреба гледајќи го ростеров. Е сеа у ситуација Марота да донесе две имиња за десно и лево, да, никад доста од вакви имиња за ротација )), сум кажал све што има да се каже за бразилчево, би вршел работа у тим каде други играчи се со префикс на лидери у истиот.