Zaptija Stojkov
Комунист
- Член од
- 23 февруари 2010
- Мислења
- 3.179
- Поени од реакции
- 2.859
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Типов можи да донеси таков крах на сдсм ко никој претходно, слично на Грујо - вмро.
Како бе со овај токмак излегоја, до толку ли се некадарни? Не можеа ли да најдат некој барем со завршен факултет. Не бараме гение со политички ум, бараме обичен човек со завршен факултет со 6ки.
А да и а2 левел англиски јазик. Толку бараме.
![]()
Шекеринска нема да се кандидира за партиска функција на 16 конгрес на СДСМ
Радмила Шекеринска, заменик претседателка на СДСМ, вели дека нема повторно да се кандидира за високата партиска функција на претстојниот конгрес на 16 мај.www.mkd.mk
Мете Зоти и око не му трепнува.![]()
Мене најинтересно ми е како тоа сељакот и глупиот според Скопскава струја на СДС и ВМРО-вците вака лаганица ги дрибла со години.Внатрепартиски рејтинг рамен на статистичко стандардно отстапување, во јавните анкети не ја ни ставаат веќе, да нема грешка зоки дека мете баш сега
Патем речено, да не заврши таму кај шо сакаше Фрчко да оди![]()
Во право си, натаму оди муабетот... Да не забораваме дека ваков профил има изразено его и очигледната нетрпеливост на јавноста не е лесна да се проголта.Внатрепартиски рејтинг рамен на статистичко стандардно отстапување, во јавните анкети не ја ни ставаат веќе, да нема грешка зоки дека мете баш сега
Патем речено, да не заврши таму кај шо сакаше Фрчко да оди![]()
Мене најинтересно ми е како тоа сељакот и глупиот според Скопскава струја на СДС и ВМРО-вците вака лаганица ги дрибла со години.
Таква ароганција и од Жмицковци и од СДС-Скопје, а под мете со нив.
Во право си, натаму оди муабетот... Да не забораваме дека ваков профил има изразено его и очигледната нетрпеливост на јавноста не е лесна да се проголта.