Šta ti konkretno smatraš pravom stvari i realnošću prema kupcima? Pa ne kupujem ja Eurovent klimu već Fujitsu.
I, zašto ja, kao krajnji korisnik, uopšte treba da znam da postoji nešto što se zove Eurovent, da bih znao da li i koliko moj omiljeni brend laže??? Zašto ne mogu da se pouzdam u Fujitsu Design & Technical Manual, već moram danima, mesecima, ili godinama unapred, da se bavim istraživačkim poslom, teroijama zavere. ili isčitavenjem foruma na svim mogućim meridijanima i jezicima, ili jurim izveštaje kojekakvih nezavisnih labaratorija, da bih shvatio da li će klima koju želim da kupim a koju mi preporučuje stručno i obučeno lice, raditi kao što piše u zvaničnom propratnom dokumentu, ili ću se zajebati zato što sam verovao, mislim kome? Šta je u ovoj postavci uopšte normalno? Kome verovati, kojoj, i čijoj to realnosti?
Taj deo priče ja ne razumem. Ja za KMTA i ne znam postoji li taj Eurovent sertifikat, nikada me nije to interesovalo, baš kao i sa LUCA modelom, verovao sam specifikacijama koje je sam proizvođač propisao, i dobio šta? Klimu koja divno modulira, lepo izgleda, i sa kojom sam doslovno popizdeo zimus. U životu se jadnije nisam osećao kada je grejanje klima uređajem u pitanju.